Direct bod op woning? Beste bod op uw huis!
arrow_drop_up arrow_drop_down

Direct bod op woning?

Dit kan met Sons Real Estate. Waarom? Lees meer op deze pagina

Hoogste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Heeft u een direct bod nodig op uw woning?

Sons Real Estate is de (vastgoed)makelaar die ook zelf huizen opkoopt! Wij bieden u een alternatief pakket op de reguliere makelaarstrajecten. Sons Real Estate is gespecialiseerd in verbouwingen, herstellingen en verhogen van woningwaarde. Daarnaast verkopen wij naast reguliere kopersmarkten, zoals Funda, ook binnen ons gesloten omvangrijke netwerk. Daarom bieden wij u de optie voor een direct bod. Sons Real Estate ontzorgt u op deze wijze van een langdurig en onzeker verkoopproces.

Hoe werkt dit?

U kunt bij ons gratis een vrijblijvend bod aanvragen via onze website of door ons even op te bellen! Binnen 24 uur brengen wij een bod uit zonder voorbehoud van financiering. Afhankelijk van de locatie van uw woning en het type woning, zullen wij altijd een goed bod uitbrengen. Wij verkopen niet alleen via Funda, maar ook aan beleggers en opkopers. Afhankelijk van de marktwerking in de investeerdersnetwerk, kan het bod zomaar hoger dan verwacht uitvallen. Helaas is het in de praktijk niet altijd mogelijk om in alle plaatsen van Nederland een heel hoog bod uit te brengen, maar in het grootste deel van Nederland bieden wij gewoon marktconform.

Waarom kiezen woningverkopers om hun huis snel te verkopen via Sons Real Estate?

  • U bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten
  • Geen makelaarskosten & geen opstartkosten!
  • Snelle verkoop binnen één week zonder financieringsvoorbehoud
  • Direct het beste bod op uw woning met de beste voorwaarden
  • Verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening
  • Klanten beoordelen ons met een 8,9

De voordelen van de Sons Real Estate Formule

Onze formule houdt o.a. in dat u geen bezichtigingen hoeft te organiseren of afhankelijk bent van het verkrijgen van een financiering. Want u zult van reguliere kopers in principe altijd een bod onder voorbehoud van financiering ontvangen. Sons Real Estate biedt u een degelijk totaal pakket. En het mooiste is dat wij geen makelaarskosten aan u doorbereken, omdat wij dit in de verkoopprijs verwerken en in wezen dus de makelaarskosten aan de koper doorberekenen. Hiermee speelt Sons Real Esate in op recente marktontwikkelingen ten gunste van u.

Meer informatie 

Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u na het lezen van deze pagina nog vragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons altijd bereiken via info@sonsrealestate.nl. Op werkdagen zijn wij alleen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00. U kunt ons telefonisch bereiken op 070 737 0462.

Bekijk andere relevante pagina's

 - Snel huis verkopen

 - Huis verkopen aan beleggers

 - Huis verkopen aan investeerder

null

Wat is onze werkwijze bij de verkoop van uw huis?

1. U neemt contact met ons op om een bieding te ontvangen

2/ Wij komen dezelfde dag of volgende dag bij u langs voor een woningopname. Tijdens de woningopname bekijken we de staat van het huis, meten we alles in en schieten we wat foto’s voor ons dossier.

3. Dezelfde dag wordt er op ons kantoor een waarde bepaald voor de woning. We kijken naar wat er onlangs in de wijk verkocht is en wat de staat van onderhoud van deze woningen was. Vervolgens ontvangt u een bod van ons in uw mailbox.

4. Bij acceptatie van het bod stellen wij direct de koopovereenkomst op zodat we deze dezelfde dag nog naar de notaris kunnen sturen.

5. De notaris geeft de datum van overdracht door en geeft de overdrachtsdatum door. Zo verkoopt u uw huiszeer snel door!


sons real estate