Huis verkopen zonder makelaar in Liesveld

Huis verkopen zonder makelaar in Liesveld? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in Liesveld? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Liesveld

Bent u van plan uw huis te verkopen zonder makelaar in Liesveld of Groot-Ammers, Schoonhoven, Willige Langerak of elders? Dan bent u bij Sons Real Estate aan het juiste adres. Wij zijn een investeringsmaatschappij die direct geïnteresseerd is in elk type huis, ongeacht de staat ervan. U kunt bij ons vrijblijvend een aanvraag indienen voor een waardebepaling op locatie. Het mooie is dat u bij ons direct een passend bod zonder voorbehoud ontvangt, zodat u precies weet wat u netto overhoudt aan de verkoop.

De veelzijdige opties van Sons Real Estate

Bij Sons Real Estate bieden we u de mogelijkheid om elk type huis te verkopen zonder de tussenkomst van een makelaar. Of het nu gaat om een verouderde tussenwoning, een landhuis, een gerenoveerd appartement, of een vrijstaande woning, wij staan open voor alle soorten vastgoed in Liesveld en omgeving. Onze ervaren taxateurs zorgen voor een snelle en efficiënte waardebepaling, waarbij vooral de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau van de woning van invloed zijn op de waarde. Naast deze factoren houden we rekening met andere belangrijke elementen zoals het type woning, de ligging en de vraag- en verkoopprijs van vergelijkbare woningen in de buurt. Hierdoor kunnen wij u altijd een passend bod garanderen als u overweegt om uw huis zonder makelaar te verkopen in Liesveld.

Flexibiliteit in verkoopvoorwaarden

Bij Sons Real Estate begrijpen we dat flexibiliteit van groot belang is tijdens het verkoopproces. Als u ons aanbod accepteert, kunt u rekenen op zeer flexibele verkoopvoorwaarden. Wij kopen uw woning direct voor eigen rekening, zonder tussenkomst van derden. Dit biedt u de vrijheid om te kiezen voor een overdrachtsdatum die u het beste uitkomt, waardoor u verzekerd bent van een soepele overgang naar uw nieuwe woning. Of u nu snel wilt verhuizen of juist de verkoop wilt uitstellen, bij ons is alles mogelijk. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over ongewenste inboedel. Zware kasten, bedden, en ander meubilair kunnen in de woning blijven staan als dat uw voorkeur heeft. Het is tijd om zonder gedoe uw huis te verkopen in Liesveld. Neem nu de stap en vul ons contactformulier in of bel ons direct om een afspraak te maken.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Opkoper van alle soorten woningen
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!