Huis verkopen zonder makelaar in De Bilt

Huis verkopen zonder makelaar in De Bilt? Sons Real Estate is een vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening.
Huis verkopen zonder makelaar in De Bilt? Sons Real Estate is een vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar De Bilt?

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner om uw huis snel en zonder gedoe te verkopen in De Bilt? Sons Real Estate staat voor u klaar. Maar niet alleen in De Bilt, ook in omliggende plaatsen zoals Zeist, Bilthoven en Utrecht. Wij begrijpen dat elke woning uniek is, daarom kopen wij verschillende soorten woningen, van appartementen tot vrijstaande huizen. En het beste van alles? Wij bieden u direct een marktconform bod zonder enige vorm van onzekerheid. Bij ons geen voorbehoud of lange wachttijden. Wij nemen de volledige verkoopprocedure van u over.

Verkoop uw huis flexibel en zonder makelaar in De Bilt

Bij Sons Real Estate hebben we de financiële middelen om uw huis in De Bilt direct aan te kopen. U hoeft zich geen zorgen te maken over financieringsvoorbehoud of bouwtechnische keuringen. Dit maakt ons de ideale partner, vooral in situaties zoals gedwongen verkoop. Bovendien bieden wij flexibele verkoopvoorwaarden. Wilt u uw huis snel overdragen? Dat kan. Liever een uitgestelde oplevering? Ook dat is een optie. Wij begrijpen dat elke situatie anders is, en wij passen ons aan aan uw behoeften. Zo kunt u uw huis zorgeloos zonder makelaar verkopen in De Bilt. 

De reguliere makelaars- en notariskosten komen te vervallen

Door direct aan Sons Real Estate te verkopen, bespaart u aanzienlijk op makelaarskosten en notariskosten. Ons bod is vrijblijvend en definitief, zonder verrassingen achteraf. Onze ervaren taxateurs komen graag bij u langs in De Bilt om de waarde van uw huis te bepalen. Ze letten onder andere op de locatie, de staat van het huis en recente verkopen in de buurt. Wat de staat van uw huis ook is, wij doen altijd een bod. Na de taxatie ontvangt u ons definitieve bod. De keuze is dan aan u. Wacht niet langer en neem nu contact met ons op via het onderstaande formulier of bel ons direct. Wij staan klaar, zodat u uw huis zonder makelaar kunt verkopen in De Bilt.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!