Huis verkopen zonder makelaar in Noordse Dorp

Huis verkopen zonder makelaar in Noordse Dorp? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in Noordse Dorp? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Noordse Dorp

Denkt u eraan om zonder de tussenkomst van een makelaar uw huis te verkopen in het Noordse Dorp of nabijgelegen plaatsen zoals Woerdense Verlaat, De Hoef, Molenland of Zevenhoven? Sons Real Estate koopt uw huis direct voor eigen rekening. Als nationaal opererende vastgoedorganisatie doen wij meteen het beste bod op uw woning, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over bouwkundige keuringen of enige voorbehouden. Wij kopen elk type woning in elke staat en beheren het volledige verkoopproces tot aan de overdracht bij de notaris. Overweegt u om uw huis te verkopen zonder makelaar in Noordse Dorp? Laat uw gegevens achter via het contactformulier.

De waardebepaling van uw woning in Noordse Dorp

Als u uw huis wilt verkopen zonder makelaar in het Noordse Dorp, bent u van harte welkom bij Sons Real Estate. Wij zijn als vastgoedorganisatie geïnteresseerd in elke vorm van woonvastgoed, ongeacht de huidige staat. Om de waarde van uw woning in Noordse Dorp vast te stellen, analyseren onze taxateurs diverse factoren. Het type woning en de nabijgelegen voorzieningen spelen een rol, evenals de algehele onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau. Ook verbouwingen zoals een dakkapel, serre of nokverhoging hebben een invloed op de verkoopprijs. Wij plannen graag een locatiebezoek in voor een grondige beoordeling. Na deze korte opname ontvangt u een definitief aanbod zonder enig voorbehoud.

Soepel verkoopproces zonder makelaars- of notariskosten

Uw huis verkopen zonder makelaar in Noordse Dorp verloopt uiterst flexibel bij Sons Real Estate. Wij kopen uw woning namelijk direct voor eigen rekening, wat ons in staat stelt om zeer flexibele verkoopvoorwaarden te hanteren. De overdrachtsdatum is volledig aanpasbaar naar uw wensen, waardoor zowel een snelle als uitgestelde overdracht mogelijk is. Het kan gebeuren dat u nog niet kunt verhuizen, en bij ons kunt u gerust blijven wonen totdat u uw nieuwe woning kunt betrekken. Sons Real Estate biedt zelfs de mogelijkheid om na het ondertekenen van de koopovereenkomst een voorschot te ontvangen. Dit bedrag kunt u direct gebruiken voor verbouwingen of de aanschaf van inboedel, ongeacht de daadwerkelijke opleveringsdatum. Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning en de mogelijkheden van een directe verkoop? Neem vandaag nog contact op met Sons Real Estate.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Opkoper van alle soorten woningen
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!