Huis verkopen zonder makelaar in De Hoef

Huis verkopen zonder makelaar in De Hoef? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt divers woonvastgoed direct voor eigen rekening.
Huis verkopen zonder makelaar in De Hoef? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt divers woonvastgoed direct voor eigen rekening.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar De Hoef

Op zoek naar de snelste en meest moeiteloze manier om uw huis te verkopen zonder makelaar in De Hoef? Uw zoektocht eindigt hier. Sons Real Estate is uw betrouwbare partner voor directe woningaankopen. Geen gedoe, geen voorbehouden, en volledige flexibiliteit in verkoopvoorwaarden. Of u nu in De Hoef, Mijdrecht, Molenland of Uithoorn woont, wij zijn er om uw vastgoedbezit zonder tussenkomst van een makelaar te kopen.

Voor elk soort woning een vrijblijvend aanbod

Bij Sons Real Estate hechten we waarde aan elk type woonvastgoed. Of het nu gaat om een knus appartement, een tussenwoning, een boerderij of zelfs een vakantiewoning, we zijn geïnteresseerd. U kunt vandaag nog een vrijblijvende aanvraag indienen voor een deskundige waardebepaling. Onze bekwame taxateurs zetten zich onmiddellijk aan het werk om een nauwkeurige beoordeling te maken. Voor een grondige taxatie maken we graag een afspraak ter plaatse. Factoren zoals locatie, grootte, staat van onderhoud en lokale marktomstandigheden spelen een cruciale rol bij het vaststellen van de waarde van uw woning. Nadat we de waarde hebben bepaald, ontvangt u van ons een definitief aanbod zonder voorbehouden, zoals financiering of bouwkundige keuring. Als u akkoord gaat met ons voorstel, bespreken we graag de verkoopvoorwaarden en bieden zowel snelle als uitgestelde overdrachten aan. Het is tijd om uw woning te gelde te maken, zonder onzekerheden.

Verkoop uw woning in elke staat

Sons Real Estate is niet kieskeurig als het gaat om het type woningen dat we aankopen. Of uw woning nu antiek of splinternieuw is, of zelfs momenteel verhuurd wordt, wij staan klaar om u een eerlijk en passend bod te doen. Met onze eigen bouwafdeling kunnen we woningen renoveren en transformeren om ze gereed te maken voor de vastgoedmarkt. Hierdoor wordt uw verkoopproces nog eenvoudiger. Het beste van alles is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over makelaarskosten of notariskosten, waardoor u duizenden euro’s bespaart. Aarzel niet langer. Vul ons contactformulier in of bel ons direct tijdens kantooruren om een afspraak te maken.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Opkoper van alle soorten woningen
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!