Huis verkopen zonder makelaar in Houten

Huis verkopen zonder makelaar in Houten? Sons Real Estate is een vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening.
Huis verkopen zonder makelaar in Houten? Sons Real Estate is een vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Houten

Bent u op zoek naar een snelle en zorgeloze manier om uw huis in Houten te verkopen? Sons Real Estate staat voor u klaar. We begrijpen dat u geen tijd wilt verspillen aan langdurige en onzekere verkooptrajecten. Daarom bieden wij u direct een vrijblijvend bod, zonder enig voorbehoud. En niet alleen in Houten, ook in omliggende plaatsen zoals Utrecht, Nieuwegein en Bunnik. Wat uw type huis ook is, wij kopen het voor eigen rekening. Van eengezinswoningen tot appartementen en zelfs klusprojecten, Sons Real Estate staat voor u klaar met een eerlijk marktconform aanbod. Geen onzekerheden, geen gedoe. Wij nemen de volledige verkoopprocedure uit handen.

Snel en zeker verkooptraject

Met Sons Real Estate bent u verzekerd van een vlotte verkoop. We beschikken over eigen financiële middelen, wat betekent dat we snel een vrijblijvend bod kunnen uitbrengen. U hoeft zich geen zorgen te maken over financieringsvoorbehoud of een bouwtechnische keuring. Deze snelheid maakt ons ideaal voor situaties zoals gedwongen verkoop. Bovendien zijn onze verkoopvoorwaarden zeer flexibel. Wilt u uw huis snel overdragen, of is een uitgestelde oplevering meer in lijn met uw plannen? Bij Sons Real Estate is het allemaal mogelijk.

Snel een bod en geen verkoopkosten bij akkoord

Een huis verkopen zonder makelaar in Houten via Sons Real Estate betekent aanzienlijke besparingen. Makelaars eisen vaak een groot deel van de opbrengst op in de vorm van courtagekosten of provisies. Daarnaast komen de notariskosten voor de overdracht er nog bij. Als u direct aan Sons Real Estate verkoopt, vallen deze kosten weg, en weet u meteen wat u overhoudt aan de verkoop. Wij taxeren uw huis graag op locatie, waarbij we kijken naar factoren zoals locatie, staat van onderhoud en marktwaarde. Ongeacht de staat van uw huis, wij doen altijd een bod. Bent u benieuwd naar ons bod voor uw huis in Houten? Neem contact met ons op via het formulier hieronder of bel ons direct. Wij staan voor u klaar om u te helpen bij een snelle en stressvrije verkoop van uw huis in Houten.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!