Huis verkopen zonder makelaar in s Graveland

Uw huis snel zonder makelaar verkopen in s Graveland of omstreken? Sons Real Estate koopt uw huis direct en zonder financieringsvoorbehoud. Hiervoor kunt u kosteloos en vrijblijvend een aanvraag doen.
Uw huis snel zonder makelaar verkopen in s Graveland of omstreken? Sons Real Estate koopt uw huis direct en zonder financieringsvoorbehoud. Hiervoor kunt u kosteloos en vrijblijvend een aanvraag doen.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar s Graveland

Wilt u uw huis verkopen zonder makelaar in s Graveland? Sons Real Estate biedt de perfecte oplossing. Ontvang direct een vrijblijvend bod zonder voorbehoud, zodat u direct weet wat u netto overhoudt aan de verkoop. Geen langdurig en onzeker verkooptraject meer. We kopen niet alleen huizen in s Graveland, maar ook in omliggende plaatsen zoals Hilversum, Kortenhoef en Bussum. Wat voor huis u ook heeft, in welke staat dan ook, Sons Real Estate staat voor u klaar. We garanderen het beste bod en nemen de volledige verkoopprocedure uit handen.

Snel en zonder onzekerheden uw huis verkopen in s Graveland

Bij Sons Real Estate kopen we huizen met onze eigen financiële middelen. Dat betekent dat u op korte termijn een vrijblijvend bod kunt verwachten. Geen gedoe met financieringsvoorbehoud of bouwtechnische keuringen. Dit maakt onze dienst ideaal, zelfs voor gedwongen verkoop. We bieden flexibele verkoopvoorwaarden, inclusief de mogelijkheid voor een uitgestelde oplevering. U krijgt veel zekerheid en een snelle verkoop, precies zoals u dat wilt. Onze ervaren taxateurs komen graag op locatie om de waarde van uw huis te bepalen. Ze kijken naar verschillende factoren, zoals de locatie, de staat van het huis en de vraag- en verkoopprijs van vergelijkbare woningen. Sons Real Estate doet altijd een bod, ongeacht de staat van uw woning.

Bespaar met een directe verkoop aan Sons Real Estate

Het verkopen van uw huis zonder makelaar in s Graveland kan u duizenden euro’s besparen. Veel makelaars eisen namelijk een aanzienlijk deel van de opbrengst op in de vorm van courtagekosten of provisies. Daarnaast komen er notariskosten bij voor de overdracht. Als u uw huis direct aan Sons Real Estate verkoopt, vervallen deze kosten. U weet direct wat u overhoudt aan de verkoop. Benieuwd naar welk bod wij kunnen uitbrengen op uw huis in s Graveland? Laat dan uw gegevens achter en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvend bod. Uw huis verkopen zonder makelaar in s Gravenland was nog nooit zo eenvoudig en voordelig. Kies voor Sons Real Estate en verzeker uzelf van een vlotte en zorgeloze verkoop.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Opkoper van alle soorten woningen
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!