Huis verkopen zonder makelaar in Strijkviertel

Huis verkopen zonder makelaar in Strijkviertel? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in Strijkviertel? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Strijkviertel

Bent u op zoek naar een moeiteloze manier om uw huis te verkopen zonder tussenkomst van een makelaar in Strijkviertel? Sons Real Estate staat klaar om u te helpen. Wij zijn een landelijk actieve investeringsmaatschappij en bieden u de mogelijkheid om elk type woning direct aan ons te verkopen. Geen gedoe, geen onzekerheden. Dien vandaag nog vrijblijvend een aanvraag in voor een waardebepaling op locatie, en ontvang direct een passend bod zonder voorbehoud. Bij akkoord nemen wij het volledige verkooptraject, van aanvraag tot oplevering, voor onze rekening. We kopen niet alleen huizen in Strijkviertel, maar ook in omliggende plaatsen zoals De Meern, Vleuten, en Utrecht.

Sons Real Estate koopt elk soort huis 

Bij Sons Real Estate is er geen woning te klein, te groot, te oud, of te nieuw om door ons te worden overwogen. Of u nu een verouderde tussenwoning bezit, een boerderij bewoont, een volledig gerenoveerd appartement bezit, of geniet van de vrijheid van een vrijstaand huis, wij willen het van u kopen. Onze deskundige taxateurs zorgen voor een vlotte waardebepaling waarbij vooral gekeken wordt naar de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau van uw woning. Maar dat is niet alles. We houden ook rekening met het type woning, de locatie, en de vraag- en verkoopprijs van vergelijkbare woningen in de buurt. Zo kunnen we u altijd verzekeren van een eerlijk en passend bod. Dus, als u uw huis zonder makelaar wilt verkopen in Strijkviertel, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Flexibiliteit en gemak

Bij Sons Real Estate geloven we in flexibiliteit. Als u ons bod accepteert, kunt u rekenen op verkoopvoorwaarden die aansluiten bij uw behoeften. Wij kopen uw woning rechtstreeks van u, zonder tussenpersonen. Dat betekent dat we de overdrachtsdatum kunnen aanpassen aan uw wensen, zodat u een soepele overgang naar uw nieuwe woning kunt garanderen. Of u nu snel wilt verhuizen of liever wat langer in uw huidige huis blijft wonen, wij hebben de oplossing. Heeft u ongewenste inboedel die u wilt achterlaten? Geen probleem! Van zware kasten tot bedden en ander meubilair, we bespreken graag uw opties. U kunt met een gerust hart uw huis verkopen zonder makelaar in Strijkviertel, wetende dat wij uw wensen respecteren. Neem direct telefonisch contact met ons op of vul eenvoudigweg het contactformulier in.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Opkoper van alle soorten woningen
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!