Huis verkopen zonder makelaar in Oud Reeuwijk

Huis verkopen zonder makelaar in Oud Reeuwijk? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in Oud Reeuwijk? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Oud Reeuwijk

Wilt u uw huis zonder makelaar verkopen in Oud Reeuwijk? Sons Real Estate is een landelijk opererende investeringsmaatschappij die uw woning rechtstreeks voor een eerlijke marktconforme prijs wil kopen. U kunt zonder verplichtingen een waardebepaling op locatie aanvragen, en op korte termijn ontvangt u een uitstekend bod, zonder enige voorbehouden. We zijn ook geïnteresseerd in het kopen van huizen zonder makelaar in de omliggende plaatsen zoals Bodegraven, Gouda en Waddinxveen.

Verkoop diverse soorten woningen zonder makelaar in Oud Reeuwijk

Of het nu gaat om een gerenoveerd herenhuis of een verouderd appartement met achterstallig onderhoud, Sons Real Estate is bereid elk type woning snel en zonder gedoe aan te kopen. Als een nationaal opererende vastgoedorganisatie zijn we geïnteresseerd in allerlei soorten woonvastgoed. Onze taxateurs staan klaar om een waardebepaling uit te voeren. Tijdens deze taxatie beoordelen ze verschillende factoren die de waarde van uw woning beïnvloeden, zoals de algehele staat van onderhoud, de ligging, voorzieningen, het type woning, en de verkoopprijs van vergelijkbare huizen in uw buurt. Na de waardebepaling ontvangt u direct een vrijblijvend bod, zonder financiële voorbehoud, en is een bouwtechnische keuring niet vereist. Bovendien hebben we onze eigen bouwafdeling, waardoor we woningen kunnen renoveren en klaarmaken voor de vastgoedmarkt.

De voordelen van Sons Real Estate in Oud Reeuwijk

Het verkopen van uw huis zonder makelaar in Oud Reeuwijk biedt diverse voordelen. Allereerst krijgt u direct zekerheid en vermijdt u een langdurig en onzeker verkoopproces. Als u kiest voor een directe verkoop aan Sons Real Estate, kunt u profiteren van onze flexibele verkoopvoorwaarden. Aangezien we uw woning rechtstreeks voor eigen rekening kopen, zijn we bereid om met u mee te denken. We kunnen de overdrachtsdatum bespreken, zodat u verzekerd bent van een soepele overgang naar uw nieuwe woning. Als u nog ongewenste inboedel heeft, kunt u deze gerust achterlaten. Bovendien is het mogelijk om uw huis na de verkoop terug te huren voor een afgesproken periode, en zelfs een voorschot is bespreekbaar. Wilt u weten welk bod wij kunnen uitbrengen op uw woning in Oud Reeuwijk? Bel ons voor een afspraak of laat uw gegevens achter voor onze taxateurs. Wij staan klaar om u te helpen bij een snelle en zorgeloze verkoop.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!