Huis verkopen zonder makelaar in t Goy

Huis verkopen zonder makelaar in 't Goy? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt divers woonvastgoed direct voor eigen rekening.
Huis verkopen zonder makelaar in 't Goy? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt divers woonvastgoed direct voor eigen rekening.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar t Goy

Wilt u uw huis verkopen zonder de tussenkomst van een makelaar in ‘t Goy? Sons Real Estate staat voor u klaar als een nationaal opererende investeringsmaatschappij. Wij kopen diverse woningen direct voor eigen rekening. Zo ontvangt u bij ons direct een eerlijk marktconform bod op uw woning zonder enig voorbehoud. Bij akkoord op ons voorstel, nemen wij de volledige verkoopprocedure uit handen. En dat niet alleen in ‘t Goy, maar ook in omliggende plaatsen zoals Houten, Schalkwijk en ‘t Goyers Veen. Meer te weten komen? Laat uw gegevens achter of bel direct voor een afspraak op locatie.

Verkoop alle soorten huizen zonder makelaar in ‘t Goy

Of het nu gaat om een gerenoveerde bungalow of een verouderd herenhuis met achterstallig onderhoud, Sons Real Estate staat open voor de aankoop van allerlei soorten woningen. U hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele verborgen gebreken, want dat risico dragen wij. Onze deskundige taxateurs staan klaar om een waardebepaling uit te voeren. Factoren zoals de onderhoudsstaat, locatie, voorzieningen, het type woning en de vergelijkbare verkoopprijzen in uw buurt spelen hierbij een rol. Na de waardebepaling ontvangt u direct een vrijblijvend bod, zonder het gedoe van financieringsvoorbehoud. Dankzij onze eigen bouwafdeling kunnen we woningen renoveren en weer op de vastgoedmarkt brengen, precies zoals u dat wenst.

Vermijd een langdurig en onzeker verkooptraject met Sons Real Estate

Het verkopen van uw huis zonder makelaar in ‘t Goy biedt tal van voordelen. U krijgt direct zekerheid en vermijdt een langdurig en onzeker verkooptraject. Sons Real Estate is bereid om flexibele verkoopvoorwaarden te bespreken, omdat we uw woning direct voor eigen rekening kopen. We staan open voor overleg over de overdrachtsdatum, zodat u een soepele overgang naar uw nieuwe woning kunt realiseren. U hoeft zich geen zorgen te maken over ongewenste inboedel, want die kunt u gerust achterlaten. Als extra optie kunt u zelfs overwegen uw huis terug te huren voor een afgesproken periode, en een voorschot is bespreekbaar na ondertekening van de koopovereenkomst. Bent u nieuwsgierig naar het bod dat wij kunnen uitbrengen op uw huis in ‘t Goy? Vul de gegevens in van het online contactformulier of bel tijdens kantooruren.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!