Huis verkopen zonder makelaar in Den Treek

Huis verkopen zonder makelaar in Den Treek? Sons Real Estate is landelijk actieve vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in Den Treek? Sons Real Estate is landelijk actieve vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Snel uw huis verkopen zonder makelaar Den Treek?

Op zoek naar een moeiteloze manier om uw huis in Den Treek te verkopen zonder de rompslomp van een makelaar? Verkoop uw woning direct aan Sons Real Estate en ervaar een vlotte, transparante transactie. Geen voorbehoud van financiering, geen gedoe. Wij komen persoonlijk langs voor een waardebepaling op locatie en doen u direct een eerlijk, marktconform bod. Naast Den Treek kunt u uw huis ook zonder makelaar verkopen in omliggende plaatsen zoals Leusden, Woudenberg en Amersfoort. Bel ons tijdens kantooruren of laat uw gegevens achter voor onze taxateurs.

Wij kopen alle type huizen in alle staten

Wat voor type huis u ook wilt verkopen, wij zijn geïnteresseerd. Van rijtjeswoningen en vrijstaande huizen, tot aan complete villa’s, of zelfs vakantiehuisjes: Sons Real Estate koopt uw woning in Den Treek direct voor eigen rekening. Gerenoveerd, verouderd, met achterstallig onderhoud – geen enkel probleem. Zo nemen we verborgen gebreken voor eigen rekening. Met een eigen bouwafdeling transformeren en renoveren we woningen, zodat ze weer op de markt kunnen verschijnen. Wilt u uw huis verkopen zonder makelaar in Den Treek? Wij staan klaar voor een zorgeloze afhandeling. Onze taxateurs bepalen de waarde van uw woning op basis van factoren zoals onderhoudsstaat, afwerkingsniveau, ligging, voorzieningen, en vergelijkbare verkoopprijzen in uw buurt. Zo ontvangt u op korte termijn een passend bod en wachten we op uw akkoord.

Verkoop uw huis met zekerheid 

Directe zekerheid is wat u krijgt. Geen langdurige onzekerheid, maar een vlotte verkoop voor eigen rekening. Flexibele verkoopvoorwaarden, aangepast aan uw situatie. Sons Real Estate denkt mee, of het nu gaat om een verhuurde staat, gedwongen verkoop, of een soepele overgang naar een nieuwe woning. Opleveringsdatum? In overleg. Zelfs een voorschot na het tekenen van de koopovereenkomst is bespreekbaar. Als u de verkoop van uw woning rond wil hebben, maar er nog wel een periode in wilt wonen, dan is terugverhuur een optie. We denken graag met u mee, zodat u uw huis zorgeloos zonder makelaar kunt verkopen in Den Treek.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!