Huis verkopen en terughuren

Sons Real Estate maakt dit mogelijk. Lees hier meer over de voor u gunstige constructie van het vrijmaken van een groot geldbedrag en de optie om toch in uw woning te blijven wonen.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Verzilver direct de overwaarde

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Voor alle soorten vastgoed, woningen en panden. Ook in slechte staat.

Ontvang direct een vrijblijvend bod zonder voorbehoud van financiering

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Huur uw eigen huis terug

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw vastgoed. Geen financieringsvoorbehoud.

Alle soorten vastgoed

Alle soorten woningen, panden en grond. En geen zorgen om verborgen gebreken

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij
verkoop aan Sons Real Estate

Home » Huis verkopen » Huis verkopen en terughuren

Huis verkopen wat hou ik over?

Kunt u uw huis verkopen en terug huren?

Ja, u kunt uw huis verkopen en vervolgens terughuren bij gespecialiseerde vastgoedbedrijven. Vastgoedbedrijven kopen uw huis op zodat u kunt genieten van de overwaarde. U kunt in uw geliefde huis blijven wonen door van het vastgoedbedrijf terug te huren. Sons Real Estate is het vastgoedbedrijf waaraan u uw huis kunt verkopen en weer terug huren. Wij zijn een woninginkoop organisatie en kopen woningen op voor eigen beheer.  

Wilt u graag uw huis verkopen, maar het liefst er in blijven wonen? Bij Sons Real Estate is het mogelijk om uw huis te verkopen en bij ons terug te huren. U kunt volledig zorgeloos blijven wonen in uw geliefde huis en de opbrengst van uw woning volledig tot uw beschikking krijgen. U hoeft dus niet te verhuizen om te profiteren van de overwaarde en aflossingen van de woning! Verkopen binnen de familie kan altijd, maar het verkopen aan een gerenommeerd vastgoedbedrijf kent meerdere voordelen.

Manier van aanpak woning verkopen en terughuren

Bij Sons Real Estate is de aanpak transparant, snel en overzichtelijk. Wij komen eerst vrijblijvend bij u  langs om uw wensen en voorwaarden te bespreken. Zodra u graag uw huis aan ons wilt verkopen en terug huren, starten wij met een waardebepaling van de woning. Deze waardebepaling wordt gedaan aan de hand van de staat, locatie, type woning en de staat van onderhoud van uw woning. Wij zullen met behulp van de waardebepaling een verkoopprijs vaststellen. Vervolgens bespreken wij ook met u de uiteindelijke huurprijs. 

Waarom uw huis aan Sons Real Estate verkopen?

Afronden van de documenten

Na het overeenkomen van de verkoopprijs en huurprijs van uw huis, stellen wij een koopovereenkomst op en zorgen wij direct ook voor het opstellen van een huurovereenkomst. Wij zorgen dat alle documenten bij de notaris komen en ondertekend worden door de betrokken partijen. Zodra alle documenten ondertekend zijn, is zowel de verkoop als de verhuur rond en heeft u het verkoopbedrag direct op uw rekening! 

Lees meer

Vrijblijvend bod ontvangen?

Waarom terughuren via Sons Real Estate?

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Verzilver direct de overwaarde
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
Erin blijven wonen of verblijven na verkoop
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze loakel vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over het verkopen van een huis? Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Discrete communicatie
Ervaren vastgoed verhuurder
Terughuren altijd mogelijk
Voor alle soorten woningen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!