Recht van erfpacht
arrow_drop_up arrow_drop_down
19 juni 2020 

Recht van erfpacht

Het recht om een stuk grond te gebruiken dat aan een ander toebehoord. De erfpachter heeft dezelfde rechten als de eigenaar tijdens de duur van de erfpacht, maar de erfpachter mag niets doen dat de waarde zou verminderen.

Recht van erfpacht betekenis, recht van erfpacht artikel, recht van erfpacht verkopen, recht van erfpacht wetsartikel, recht van erfpacht overdragen, recht van erfpacht en opstal, recht van erfpacht kopen, recht van erfpacht activeren, recht van erfpacht afkopen, recht van erfpacht akte, recht van erfpacht beƫindigen, recht op erfpacht btw, recht op erfpacht belasting, recht op erfpacht faillissement, recht op erfpacht huur, flexibiliteit recht van erfpacht, hypotheek op recht op erfpacht, wat is recht op erfpacht, wat is voortdurend recht op erfpacht, levering recht van erfpacht, marktwaarde recht van erfpacht, recht van erfpacht overlijden, recht van erfpacht overdrachtsbelasting, recht van erfpacht opzeggen, recht van erfpacht voor onbepaalde tijd, recht van erfpacht voorbeeld, tijdelijk recht van erfpacht, recht van erfpacht woning, waarom recht van erfpacht, recht van erfpacht onroerende zaken, zakelijk recht van erfpacht

GeĆÆnteresseerd? Lees hier meer over onze vastgoed diensten. Of het verkopen van een huis of het verkopen van een bedrijfspand.

Reactie plaatsen