Huis erven zonder hypotheek

Gaat u een huis erven zonder hypotheek? Wanneer u een huis heeft geërfd zonder hypotheek, dan houdt dit in dat u bij eventuele verkoop van de woning het volledige bedrag op uw rekening krijgt bijgestort. Voor een zorgeloze verkoop van uw geerfde huis zonder hypotheek.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Lees alles over erfbelasting

Beknopte uitleg over af te dragen erfbelasting en alternatieven

Wij bieden het alternatief

Het alternatief voorkomt dat u de erfbelasting niet kunt afdragen

Direct de oplossing

Bij verkoop wordt de (over)waarde binnen enkele dagen aan u overgemaakt

Home » Huis verkopen » Huis erven zonder hypotheek

Huis erven zonder hypotheek?

Gaat u een huis erven zonder hypotheek? Wanneer u een huis heeft geërfd zonder hypotheek, dan houdt dit in dat u bij eventuele verkoop van de woning het volledige bedrag op uw rekening krijgt bijgestort. Gezien de flinke stijgingen van de huizenprijzen in de afgelopen 10 jaar, kunt u daarmee profiteren en hiermee veel liquide middelen vrij krijgen voor bijvoorbeeld de studie van uw kinderen of de opstart van een nieuw bedrijf. Het erven van objecten zoals woningen is ergens een mooie ontwikkeling na een minder fijne periode, waarin u een dierbare bent verloren. Een erfenis is namelijk het mooiste gebaar wat uw overleden dierbare u kunt geven. Hij gunt u daarbij namelijk zijn nalatenschap. Het erven van een huis zonder hypotheek is hierin natuurlijk een schrale troost. Sons Real Estate kan hierin enige ondersteuning bieden door de verkoop van uw geërfde huis snel en zonder zorgen te laten verlopen.

Zorgeloze verkoop door een opkoper

Als opkoper van alle soorten woningen, ontvangt u van ons geheel kosteloos een volledig vrijblijvend bod. Het grote voordeel is dat wij toch een goed bod kunnen neerleggen, zonder dat u een langdurig verkoopproces via een reguliere makelaar hoeft te ondergaan. Er is nooit een garantie dat uw woning meer oplevert als u hier weken of maanden voor uittrekt. Bij het te hoog inzetten van de verkoopprijs op een website zoals Funda kan het een averechts effect hebben, als de woning niet binnen 2 maanden is verkocht. Sons Real Estate geeft biedingen tegen marktwaarde aan met volledige zekerheid. Want onze biedingen zijn zonder voorbehoud van financiering. Het is mogelijk om binnen een week het volledige geldbedrag op uw rekening te hebben staan.

 

De kenmerken van onze dienst

Huis erven zonder hypotheek en direct verkopen

Een geërfd huis kan een last op uw schouders zijn en daarom kiezen de meeste mensen er voor om het huis snel te verkopen. Wanneer u het huis namelijk via een reguliere makelaar gaat verkopen dan gaan er in de meeste gevallen nog vele maanden overheen voordat het huis verkocht is. Nadat er een koper is gevonden, heeft deze vervolgens ook nog eens 8 weken om de hypotheek rond te krijgen. Een bod wordt namelijk vrijwel altijd uitgebracht onder voorbehoud van financiering. Als de potentiële koper vervolgens de financiering na 8 weken niet rond krijgt dan kunt u weer helemaal overnieuw beginnen. Daarin biedt Sons Real Estate de oplossing. Sons Real Estate koopt de woning die u geërfd heeft zonder voorbehoud van financiering.  We kunnen in de meeste gevallen al de volgende dag bij u op de stoep staan voor het opstellen van een waardebepaling van het huis. Na de bezichtiging wordt de waardebepaling opgesteld en ontvang u de volgende dag een schriftelijk bod op de woning. Mocht u hiermee akkoord gaan dan kunnen we in de meeste gevallen al binnen één week bij de notaris zitten voor de overdracht en heeft u de volgende dag de gelden op uw rekening.

 

Betrouwbaar en transparant uw geërfd huis snel verkopen

Sons Real Estate is al jarenlang gespecialiseerd in het kopen van huizen en stukken grond. Wij zijn heel eerlijk en transparant naar onze verkopers. Wij betalen een hele goede prijs voor de woning, maar deze prijs zal lager kunnen liggen dan de maximaal haalbare verkoopprijs. Echter bent u er dan wel van verzekerd dat de woning direct wordt verkocht, u geen hoge makelaarskosten kwijt ben en bovendien niet maandenlang de vaste lasten van het huis hoeft door te betalen. Onze prijs ligt gemiddeld een aantal procent lager dan de maximaal haalbare verkoopprijs, omdat wij nu het risico dragen van de verkoop. Mocht de woning heel moeilijk te verkopen zijn of mocht er onverhoopt een crisis uitbreken dan lopen wij het risico dat het huis niet verkocht raakt. Voor veel consumenten is dit niet op te vangen, omdat de erfbelasting wel binnen 8 maanden betaald moet worden. Wij hebben door de jaren heen deze buffer opgebouwd waardoor wij dit soort scenario’s kunnen opvangen.

Wat is het verschil met het verkopen van uw woning via verkoopmakelaar?

 • U ontvangt binnen enkele dagen gratis een vrijblijvend bod
 • Uw huis kan binnen een week zijn verkocht
 • U heeft volledige zekerheid over de verkoop van uw woning
 • Geen risico dat u woning meer dan 6 maanden op Funda blijft staan
 • U hoeft geen bezichtigingen te doen
 • Uw woning zal niet op Funda worden geplaatst

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Discrete communicatie
Voor alle soorten huizen en vastgoed
Goede voorwaarden
Ethiek hoog in het vaandel
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Lees hier meer over erfenis

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!