Huis erven zonder hypotheek

Gaat u een huis erven zonder hypotheek? Wanneer u een huis heeft geërfd zonder hypotheek, dan houdt dit in dat u bij eventuele verkoop van de woning het volledige bedrag op uw rekening krijgt bijgestort. Voor een zorgeloze verkoop van uw geerfde huis zonder hypotheek.

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject
Verzekerd van het beste bod op uw huis, zonder financieringsvoorbehoud
Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht
Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum
Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico
Beoordeeld met een 9.4
Beste bod

Direct de beste prijs voor uw huis. Bod zonder financieringsvoorbehoud

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten

Alle soorten woningen

Verborgen gebreken zijn voor Sons Real Estate.

Home / Huis verkopen / Huis erven zonder hypotheek

Huis erven zonder hypotheek?

Gaat u een huis erven zonder hypotheek? Wanneer u een huis heeft geërfd zonder hypotheek, dan houdt dit in dat u bij eventuele verkoop van de woning het volledige bedrag op uw rekening krijgt bijgestort. Gezien de flinke stijgingen van de huizenprijzen in de afgelopen 10 jaar, kunt u daarmee profiteren en hiermee veel liquide middelen vrij krijgen voor bijvoorbeeld de studie van uw kinderen of de opstart van een nieuw bedrijf. Het erven van objecten zoals woningen is ergens een mooie ontwikkeling na een minder fijne periode, waarin u een dierbare bent verloren. Een erfenis is namelijk het mooiste gebaar wat uw overleden dierbare u kunt geven. Hij gunt u daarbij namelijk zijn nalatenschap. Het erven van een huis zonder hypotheek is hierin natuurlijk een schrale troost. Sons Real Estate kan hierin enige ondersteuning bieden door de verkoop van uw geërfde huis snel en zonder zorgen te laten verlopen.

Zorgeloze verkoop door een opkoper

Als opkoper van alle soorten woningen, ontvangt u van ons geheel kosteloos een volledig vrijblijvend bod. Het grote voordeel is dat wij toch een goed bod kunnen neerleggen, zonder dat u een langdurig verkoopproces via een reguliere makelaar hoeft te ondergaan. Er is nooit een garantie dat uw woning meer oplevert als u hier weken of maanden voor uittrekt. Bij het te hoog inzetten van de verkoopprijs op een website zoals Funda kan het een averechts effect hebben, als de woning niet binnen 2 maanden is verkocht. Sons Real Estate geeft biedingen tegen marktwaarde aan met volledige zekerheid. Want onze biedingen zijn zonder voorbehoud van financiering. Het is mogelijk om binnen een week het volledige geldbedrag op uw rekening te hebben staan.

 

De kenmerken van onze dienst

Huis erven zonder hypotheek en direct verkopen

Een geërfd huis kan een last op uw schouders zijn en daarom kiezen de meeste mensen er voor om het huis snel te verkopen. Wanneer u het huis namelijk via een reguliere makelaar gaat verkopen dan gaan er in de meeste gevallen nog vele maanden overheen voordat het huis verkocht is. Nadat er een koper is gevonden, heeft deze vervolgens ook nog eens 8 weken om de hypotheek rond te krijgen. Een bod wordt namelijk vrijwel altijd uitgebracht onder voorbehoud van financiering. Als de potentiële koper vervolgens de financiering na 8 weken niet rond krijgt dan kunt u weer helemaal overnieuw beginnen. Daarin biedt Sons Real Estate de oplossing. Sons Real Estate koopt de woning die u geërfd heeft zonder voorbehoud van financiering.  We kunnen in de meeste gevallen al de volgende dag bij u op de stoep staan voor het opstellen van een waardebepaling van het huis. Na de bezichtiging wordt de waardebepaling opgesteld en ontvang u de volgende dag een schriftelijk bod op de woning. Mocht u hiermee akkoord gaan dan kunnen we in de meeste gevallen al binnen één week bij de notaris zitten voor de overdracht en heeft u de volgende dag de gelden op uw rekening.

 

Betrouwbaar en transparant uw geërfd huis snel verkopen

Sons Real Estate is al jarenlang gespecialiseerd in het kopen van huizen en stukken grond. Wij zijn heel eerlijk en transparant naar onze verkopers. Wij betalen een hele goede prijs voor de woning, maar deze prijs zal lager kunnen liggen dan de maximaal haalbare verkoopprijs. Echter bent u er dan wel van verzekerd dat de woning direct wordt verkocht, u geen hoge makelaarskosten kwijt ben en bovendien niet maandenlang de vaste lasten van het huis hoeft door te betalen. Onze prijs ligt gemiddeld een aantal procent lager dan de maximaal haalbare verkoopprijs, omdat wij nu het risico dragen van de verkoop. Mocht de woning heel moeilijk te verkopen zijn of mocht er onverhoopt een crisis uitbreken dan lopen wij het risico dat het huis niet verkocht raakt. Voor veel consumenten is dit niet op te vangen, omdat de erfbelasting wel binnen 8 maanden betaald moet worden. Wij hebben door de jaren heen deze buffer opgebouwd waardoor wij dit soort scenario’s kunnen opvangen.

Werkwijze Sons Real Estate

Stap 1

Meld uw woning binnen 1 minuut aan!

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u juist nog een aantal vragen na het lezen van dit artikel. U kunt ons altijd bereiken via info@sonsrealestate.nl of ons digitale contactformulier. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur.

Lees meer binnen onze website

  – Over ons

  – Veelgestelde vragen

  – Blog

  – Kennisbank

Andere relevante pagina’s

  – Huis erven & snel verkopen

  – Huis erven met hypotheek

  – Huis zonder hypotheek verkopen

  – Huis verkopen aan belegger

Alle soorten woningen

Rijtjeswoningen en tussenwoningen

Hoekhuizen of 2-onder-1-kapwoningen
Verouderde kluswoningen

Appartementen

Huizen van alle jaartallen

Wat is het verschil met het verkopen van uw woning via verkoopmakelaar?

  • U ontvangt binnen enkele dagen gratis een vrijblijvend bod
  • Uw huis kan binnen een week zijn verkocht
  • U heeft volledige zekerheid over de verkoop van uw woning
  • Geen risico dat u woning meer dan 6 maanden op Funda blijft staan
  • U hoeft geen bezichtigingen te doen
  • Uw woning zal niet op Funda worden geplaatst

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!