Huis verkopen met hypotheek?

Sons Real Estate is een vastgoedbedrijf dat woningen opkoopt in Venlo en omgeving. Wilt u geen langdurig verkooptraject en zonder zorgen uw huis te kunnen verkopen? Ontvang geheel gratis en vrijblijvend een bod uit op uw huis. Ook zonder hypotheek is dit uiteraard mogelijk!

Geen verplichtingen & directe zekerheid

Beoordeeld met een

9.4
4.4/5

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Huis verkopen met hypotheek

Heeft u een hypotheek op een woning en wenst u het huis te verkopen? Dit is mogelijk met Sons Real Estate. In principe kunt u een woning te alle tijde verkopen indien er sprake is van een hypotheek. Sons Real Estate biedt een zorgeloze verkoop aan waarbij het beschikken over een hypotheek geen grote drempel vormt voor een eventuele verkoop.

Onder water of overwaarde?

Er is natuurlijk een groot onderscheid voor woningen die zogenoemd onder water staan en woningen met een overwaarde op de hypotheek. Hoe zit dit in elkaar? Stel dat uw woning €200.000 waard is en u een hypotheek heeft (afgesloten) van €220.000, dan houdt dit in dat u €20.000 ‘onder water staat’. Want uw lening is hoger dan het onderpand, oftewel de waarde van het huis.

Echter zal dit slechts in enkele gevallen voorkomen. Het komt veel vaker voor dat u reeds enkele jaren afbetaald. Het hangt natuurlijk ook af van de hypotheekvorm. Bij een annuïteitenhypotheek lost u constant af, waardoor de hoogte van de hypothecaire schuld steeds minder wordt. Echter bij een aflossingsvrije hypotheek, betaalt u alleen de rente en lost u dus niets af. Dit kan trouwens gunstig zijn als de woning meer waard wordt, of als u maandelijks geld over moet houden voor andere grote kostenposten.

Uw huis verkopen met hypotheek. Hoe werkt dat?

Bij Sons Real Estate kunt u een bod aanvragen op uw woning. Indien u beschikt over de hoogte van de hypotheek, dan kunt u de hoogte van het bod aftrekken van de hoogte van de openstaande hypotheek. Houdt u een bedrag over? Dan zult u na de eventuele verkoop van uw huis beschikken over dit bedrag. Mocht u echter een negatief bedrag overhouden, dan is het wellicht raadzaam om nog iets langer in de woning te blijven. Marktontwikkelingen zult u toch wel belangrijk vinden, want als de huizenprijzen blijven dalen, dan zou u toch een oplossing moeten vinden om de woning toch te gaan verkopen. Uw schuld zou namelijk hoger worden, als de huizenprijzen harder dalen dan dat u inloopt op uw aflossing.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Direct het beste bod op uw huis!

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!