Huis verkopen zonder toestemming ex

Huis verkopen zonder toestemming ex? Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij en doet direct een vrijblijvend bod.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Lees alles over erfbelasting

Beknopte uitleg over af te dragen erfbelasting en alternatieven

Wij bieden het alternatief

Het alternatief voorkomt dat u de erfbelasting niet kunt afdragen

Direct de oplossing

Bij verkoop wordt de (over)waarde binnen enkele dagen aan u overgemaakt

Home » Huis verkopen » Huis verkopen zonder toestemming ex

Huis verkopen zonder toestemming ex

Ziet u zichzelf genoodzaakt uw huis te verkopen zonder toestemming van uw ex? Dan is het goed om te weten of dit wel mag. Ondanks het feit dat jullie uit elkaar zijn gegaan, heeft uw ex in veel gevallen wel degelijk recht op een deel van de woning. U zult er dus vaak samen uit moeten komen. Wel is het hierbij van belang om te weten hoe de woning moet worden verdeeld. Dit staat vaak in een samenlevingscontract of in de manier waarop jullie waren getrouwd. Uiteindelijk is het voor uw ex en u het best als u een geweldig bod op uw woning krijgt. Bij landelijke vastgoedmakelaar Sons Real Estate helpen wij u daar graag aan. Wij kopen alle soorten woningen snel en zonder gedoe voor eigen rekening. Neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden.

Uitkopen of verkopen?

Wanneer uw ex en u gaan scheiden, is het van belang dat er iets met de oude woning gebeurt. Als jullie allebei iets nieuws willen gaan zoeken, dan is het vaak slim om de woning te verkopen. U kunt ook nog overwegen om de woning te verhuren, maar dan moeten jullie wel op goede voet van elkaar gescheiden zijn. Anders wordt het lastig om gezamenlijk een woning te verhuren. Het kan ook zo zijn dat één van jullie beiden in de woning wil blijven wonen. Het is dan mogelijk om de ander uit te kopen. Wel moet diegene hiervoor de financiële middelen hebben. Ook is het slim om na te gaan of u de nieuwe maandelijkse lasten wel in uw eentje kunt dragen. Uzelf laten uitkopen door uw ex is dus ook een mogelijkheid als u de woning het liefste zou verkopen.

Een gemakkelijke verkoop van uw huis

Uw huis verkopen zonder toestemming van uw ex is vaak niet slim. Al is het alleen al door het feit dat uw ex een eventuele verkoop vaak gemakkelijk terug kan draaien. Verder is het ook prettig als uw ex en u een beetje op goede voet staan. Bij Sons Real Estate kunt u ervoor zorgen dat u een geweldig bod op uw woning krijgt. Op die manier kunt u uw ex misschien nog beter overtuigen van het feit dat een verkoop van de woning toch wel een goed idee is. Neem hiervoor dus zeker eens contact met ons op.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Opkoper van alle soorten woningen
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Discrete communicatie
Voor alle soorten huizen en vastgoed
Goede voorwaarden
Ethiek hoog in het vaandel
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Lees hier meer over erfenis

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!