Overwaarde erven huis

Snel een geërfd huis verkopen? Sons Real Estate is een opkoper waaraan u op een snelle manier uw maatschappelijk vastgoed kunt verkopen voor een goede prijs.

Geen verplichtingen & directe zekerheid

Beoordeeld met een

9.4
4.4/5

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Overwaarde erven huis

Wanneer er sprake is van een overwaarde op een geërfd huis, betekent dat de waarde van het huis hoger ligt dan de openstaande hypotheek of lening op dat huis. Wanneer u het geërfde huis verkoopt, kunt u de overwaarde gebruiken voor uw eigen huis. Wilt u de waarde weten van een geërfd huis en het op een snelle manier verkopen? Sons Real Estate is een vastgoedorganisatie, koopt de woning direct voor eigen rekening. Zo ontzorgen we het gehele verkooptraject van aanvraag tot overdracht. Neem contact op voor meer informatie. We helpen u graag verder.

Overwaarde van een geërfd huis laten uitbetalen

Erft u een huis en zit daar een overwaarde op? U kunt de overwaarde dan gebruiken voor het aflossen van de hypotheek en vervolgens de overwaarde kunt gebruiken voor bijvoorbeeld uw eigen hypotheek. In principe is deze overwaarde vrij besteedbaar, indien u niet binnen 3 jaar een woning koopt. Koopt u wel een woning binnen 3 jaar, dan ontvangt u enkel een renteaftrek over de koopsom van uw nieuwe woning. Het is dus niet verplicht om de overwaarde te gebruiken, maar fiscaal gezien is het voor het aankopen van een nieuwe woning dus wel aantrekkelijk.

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Besparen op erfbelasting

De erfbelasting hangt voornamelijk samen met de WOZ-waarde van een huis. De WOZ-waarde van een woning staat geregistreerd bij de gemeente. Wanneer u een huis erft, dan kunt u de WOZ-waarde van een jaar daarvoor doorgegeven of van een jaar later. Als één van de twee WOZ-waardes lager uitvalt, dan kun je besparen op de te betalen erfbelasting. U kunt er ook voor kiezen om uw huis te verhuren, maar aan een directe verkoop zitten veel voordelen.

Verkoop uw geërfd huis direct aan Sons Real Estate

Heeft u een huis geërfd en wilt u de woning op een snelle manier verkopen? U kunt uw huis direct verkopen aan Sons Real Estate. U ontvangt direct een goed bod op uw huis en u bent verzekerd van een snelle afwikkeling wanneer u akkoord gaat. We denken graag met u mee, zodat u op een snelle manier een geërfd huis kunt verkopen. Zo ontzorgen we het gehele verkooptraject en is er geen sprake van een administratieve rompslomp. Laat uw gegevens achter via het contactformulier voor meer informatie of neem telefonisch contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Direct het beste bod op uw huis!

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!