Huis verkopen Gelderland

Uw huis in Gelderland goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen in Gelderland? Snel uw huis verkopen zonder verkoopstress en onzekerheid? Sons Real Estate is de makelaar die zelf woningen aankoopt. Zo kunt u uw huis direct aan ons verkopen zonder een langdurig en kostbaar verkooptraject te hoeven aangaan.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Met zekerheid uw huis verkopen in Gelderland?

Snel uw huis verkopen in Gelderland, zonder een lang en onzeker verkooptraject in te hoeven gaan? Verkoop uw huis direct aan de vastgoedkoper in de regio Gelderland. Sons Real Estate koopt diverse woningen direct voor eigen rekening en biedt daarmee een snel en flexibel verkooptraject voor elk soort woning. Zo ontvangt u direct een vrijblijvend bod zonder voorbehoud en kunt u rekenen op flexibele verkoopvoorwaarden. Of u nu uw huis wilt verkopen in Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn of Doetinchem. Onze taxateurs komen graag bij u langs voor een kosteloze waardebepaling.

Ontvang kosteloos en vrijblijvend een passend bod op uw huis

Van flat appartementen, tussenwoningen en villa’s, tot aan landhuizen, hoekwoningen en vakantiehuisjes. Bij Sons Real Estate kunt u terecht voor een vlotte verkoop van uw huis in Gelderland. Zo kunt u vrijblijvend een aanvraag indienen voor een waardebepaling op locatie, zodat u al binnen één werkdag een uitstekend bod kunt verwachten op uw woning. Ons uitgebrachte bod zal zonder voorbehoud van een bouwtechnische keuring en financiering zijn, aangezien wij uw huis direct voor eigen rekening kopen. U heeft dan ook direct zekerheid, als u kiest voor een verkoop aan ons, ongeacht het type huis dat u wenst te verkopen in Gelderland. Een aanvraag kunt u eenvoudig doen via onze website of telefonisch, zodat onze taxateurs direct aan de slag kunnen gaan met het opstellen van de waardebepaling.

Waardebepaling van uw huis in Gelderland

Als u uw huis wilt verkopen in Gelderland zonder onzekerheden of verkoopstress, dan is Sons Real Estate de aangewezen partij die u kunt inschakelen. Na uw aanvraag kunnen onze taxateurs namelijk snel op locatie zijn voor een vrijblijvende waardebepaling. Zo wordt uw woning voornamelijk beoordeeld op de onderhoudsstaat en afwerkingsniveau. Op basis van de aangeleverde gegevens zoals het type woning, formaat, ligging en de vraag- en verkoopprijs van vergelijkbare woningen, kunnen we al snel een bod uitbrengen op uw woning. Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan overleggen we graag de verkoopvoorwaarden zoals de overdrachtsdatum en komen we u graag tegemoet. Bel ons voor een vrijblijvende waardebepaling op locatie, zodat u al binnen één werkdag een bod van ons kunt ontvangen. 

Plaatsen Gelderland

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!