Huis verkopen Hengelo

Uw huis in Hengelo goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis snel verkopen in Hengelo? Sons Real Estate is de makelaar die ook zelf huizen koopt. Zelf uw huis verkopen in Hengelo is dus nog nooit zo makkelijk geweest. Wij kopen zelf huizen aan, om zo over voldoende woningaanbod te beschikken in Hengelo. Tevens kopen wij woningen aan om een gezin blij te maken die graag wilt huren.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Hengelo

Als u uw huis wil verkopen in Hengelo of de omliggende steden zoals Delden, Borne, Enschede, of andere naburige gebieden, staat Sons Real Estate klaar om u een moeiteloze verkoop zonder onnodige stress te bieden. Wij bieden direct een vrijblijvend bod, zonder ingewikkelde voorwaarden voor financiering of bouwtechnische keuringen. Dit betekent dat u direct gemoedsrust krijgt en elk type huis, ongeacht de staat, aan ons kunt verkopen.

Snel uw huis verkopen in Hengelo 

Wilt u uw huis in Hengelo of de omliggende gebieden snel van de hand doen? Met Sons Real Estate kunt u dit realiseren. In een traditioneel verkoopproces kan het gemiddeld wel 16 weken duren, en dan moet u ook nog rekening houden met het financieringsvoorbehouden. Bij ons is dat niet het geval. Wij kopen uw woning direct met onze eigen middelen voor ons eigen portfolio. Dankzij onze diepgaande kennis van de lokale markt en ervaren taxateurs kunnen we binnen één werkdag een vrijblijvend bod op uw huis doen. Als u akkoord gaat, heeft u onmiddellijk de zekerheid van een zorgeloze verkoop.

Wij kopen diverse woningen direct voor eigen rekening

Als vastgoedkoper hebben wij interesse in alle soorten residentieel vastgoed en doen wij graag een bod op uw huis, ongeacht de locatie, grootte of onderhoudsstaat. Of het nu gaat om appartementen, vrijstaande woningen, boerderijen, villa’s, landhuizen of rijtjeswoningen, u kunt rekenen op een vrijblijvend bod zonder voorbehoud. De conditie van uw woning is van minder belang, aangezien wij ook beschikken over onze eigen bouwafdeling. Eventuele renovaties of verbouwingen kunnen snel worden uitgevoerd na de verkoop. Denkt u erover uw huis te verkopen in Hengelo, of woont u in de buurt? Vul dan het contactformulier in voor meer informatie.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!