Huis verkopen in Braamt

Uw huis verkopen in Braamt, zonder dat u een langdurig verkooptraject in hoeft te gaan waarbij u hoge verkoopkosten dient af te dragen? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en doet direct een bod op uw huis, zonder enig voorbehoud. Zo heeft u directe zekerheid en is de verkoop van uw woning al binnen een week rond. Snel en zonder onzekerheden uw huis verkopen in Braamt of Zeddam, Kilder, Loerbeek of elders in de regio? Neem dan contact op met Sons Real Estate.

Geen lang en onzeker verkooptraject

Wilt u snel en met directe zekerheid uw huis verkopen in Braamt? Kies dan voor een directe verkoop aan Sons Real Estate. U ontvangt al binnen een werkdag een vrijblijvend bod en als u besluit daarmee akkoord te gaan, kunnen we zeer snel schakelen. Ons bod is zonder financieringsvoorbehoud of behoud van een bouwkundige keuring. Er is dan nooit sprake van een lang en onzeker verkooptraject. Ons uitgebrachte bod staat vast en er is maar één korte opname op locatie. Daarna bent u verzekerd van een ontzorgd verkooptraject, tot de overdracht bij de notaris.

Flexibele verkoopvoorwaarden

Als u ervoor kiest om uw huis te verkopen in Braamt, dan bent u verzekerd van een flexibel verkooptraject. Zo zijn de verkoopvoorwaarden altijd in overleg, zodat u op een zorgeloze manier uw huis kunt verkopen in Braamt en tevens verzekerd bent van een soepele overgang naar uw nieuwe woning. De overdrachtsdatum kunnen we dan ook altijd naar wens aanpassen, zodat het op de dag valt dat u uw nieuwe woning kunt betreden. Ongewenste inboedel kunt u gerust laten staan. Moet u uw woning genoodzaakt verkopen, maar wilt u er wel voor geruime tijd blijven wonen? Bij ons is terugverhuur mogelijk. Snel en flexibel uw huis verkopen in of rondom Braamt? Neem direct contact op met Sons Real Estate.

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!