Huis verkopen Arnhem

Uw huis in Arnhem goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Graag uw huis snel verkopen in Arnhem? Sons Real Estate ontneemt al uw zorgen bij de verkoop van uw huis. Vrijblijvend en geen makelaarskosten.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Uw huis verkopen omgeving Arnhem?

Bent u van plan uw huis te verkopen in of rondom Arnhem? Sons Real Estate is dé vastgoedmakelaar waar u uw woning direct aan kunt verkopen. We verzorgen het gehele proces en het kost u geen makelaars- of opstartkosten, aangezien wij de betreffende woning direct kopen voor eigen rekening. U kunt vrijblijvend een aanvraag indienen voor een waardebepaling, waarna u al binnen 24 uur een vrijblijvend bod ontvangt. Zo kunt u snel uw huis verkopen in Arnhem, maar uiteraard ook in Nijmegen, Elst, Duiven, Westervoort of elders in de regio.

Snelle verkoop zonder verkoopstress

Een directe verkoop aan Sons Real Estate heeft ten opzichte van een regulier verkooptraject bij de makelaar een aantal voordelen. Zo is een directe verkoop handig in vele situaties. Denk aan mensen die snel moeten verhuizen, zoals verandering van baan of mensen die het huis om wat voor reden dan ook niet meer kunnen bekostigen. Het snel verkopen bespaart u tijd en energie die u dus in vele gevallen beter elders in kunt steken. Uiteraard worden veel woningen in Nederland via Funda verkocht, maar veel mensen weten niet dat er tussenpartijen bestaan in Nederland die zonder financieel verlies voor u de woning in een week kunnen overnemen. Sons Real Estate is zo’n partij waaraan u uw huis direct kunt verkopen in de regio Arnhem.

De flexibiliteit van een directe verkoop aan Sons Real Estate

Het vrijgekomen geld van de verkoop van de betreffende woning kunt u hierdoor ook echt binnen een week inzetten in bijvoorbeeld andere investeringen. Ook als u genoodzaakt uw huis moet verkopen in of rondom Arnhem, biedt een directe verkoop aan Sons Real Estate een uitkomst. Zo heeft u baat bij een directe verkoop en kunt u een executieverkoop voorkomen. Bij een executieveiling of executieverkoop zal uw woning vaak 20 tot 40% minder opleveren. Houd er dus rekening mee dat een directe verkoop aan een vastgoedmakelaar vaak juist uw financiële situatie stabiel houdt. Wilt u graag uw huis verkopen in Arnhem of elders in de omgeving? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op de website of bel ons direct voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!