Huis verkopen Staverden

Uw huis in Staverden goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Direct uw huis verkopen in Staverden of omgeving? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet graag een uitstekend bod op uw huis. Een aanvraag is geheel gratis en verplicht u tot niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Staverden

Snel uw huis verkopen rondom Staverden, Elspeet, Uddel, Garderen of elders in de regio? Sons Real Estate doet graag een vrijblijvend bod op uw woning. Wij zijn een landelijk actieve vastgoedonderneming en kopen alle typen woningen voor eigen rekening. Onze verkoopvoorwaarden zijn flexibel en u bent geheel vrij van onzekerheden. U kunt een uitstekend bod ontvangen zonder enig voorbehoud van financiering. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem vandaag nog contact met ons op.

Geen verkoop stress of hoge makelaarskosten

Als vastgoedmakelaar weten we als geen ander wat er allemaal komt kijken bij een verhuizing en de verkoop van een woning. Daarom zorgen we voor een flexibel verkooptraject. Zo voorkomen we zo veel mogelijk verkoop stress en andere onzekerheid. Doordat u bij een uitgestelde oplevering een voor u gunstige verhuisdatum kunt kiezen, komt u nooit met twee woningen te zitten en wordt de verhuizing wat soepeler. Naast flexibiliteit brengt een verkooptraject bij Sons Real Estate nog andere voordelen met zich mee. Zo betaalt u bijvoorbeeld geen courtage, provisie, vast tarief of andere makelaarskosten. Ook met notariskosten krijgt u niet te maken. Daarnaast is het ontvangen van een voorschot – bijvoorbeeld voor nieuwe inboedel of een verbouwing – bespreekbaar. 

Op korte termijn een uitstekend bod

Binnen een zeer korte termijn kunt u een uitstekend bod verwachten op uw woning. Onze ervaren taxateurs hebben de waarde van uw woning namelijk snel bepaald. Met onder andere de onderhoudsstaat, de ligging en het afwerkingsniveau wordt rekening gehouden. Voor ieder type woning kunt u eenvoudig, vrijblijvend en kosteloos een aanvraag doen. Zowel in boerderijen als appartementen, vrijstaande huizen, tussenwoningen en villa’s zijn we geïnteresseerd. Wilt u meer weten of graag direct uw huis verkopen in of rondom Staverden? Neem vandaag nog contact met ons op via het contactformulier. Deze kunt u vinden op de website. We zijn ook telefonisch bereikbaar.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!