Huis verkopen Tiel

Uw huis in Tiel goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis in Tiel snel en goed verkopen? Of woont u in een van de nabije gelegen plaatsen, zoals Geldermalsen, Beneden-Leeuw, Avezaath of Lienden? Sons Real Estate zorgt ervoor dat u een zorgeloze verkoop heeft. Zo kunt u de woning tijdelijk terughuren, om rustig naar uw nieuwe favoriete woning te kunnen verhuizen. Wel zo handig als er veel op u afkomt! Daarnaast kunt u zelfs verhuurde woningen bij ons aanmelden.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Tiel

Op zoek naar een snelle en zorgeloze manier om uw huis te verkopen in Tiel, Wadenoijen, Drumpt, Kapel-Avezaath of andere nabijgelegen plaatsen? Dan bent u bij Sons Real Estate aan het juiste adres. Als nationaal opererende vastgoedmakelaar staan we klaar om elke type woning van u te kopen, zonder tussenpersonen en zonder voorbehoud van financiering. Bij ons bent u verzekerd van een soepel en flexibel verkoopproces. Neem vandaag nog contact met ons op, we delen graag de mogelijkheden met u.

Direct het beste bod zonder voorbehoud

Het direct verkopen van uw woning aan een vastgoedmakelaar biedt aanzienlijke voordelen in vergelijking met traditionele verkooptrajecten. Wij brengen bijvoorbeeld een bod uit zonder enig voorbehoud van financiering. Na een grondige waardebepaling, uitgevoerd door onze ervaren taxateurs, ontvangt u snel een indicatie van de waarde van uw huis. Tijdens de taxatie beoordelen we onder andere het afwerkingsniveau en de algehele staat van onderhoud van uw woning. Ongeacht het type huis dat u wilt verkopen in Tiel, of het nu een rijtjeshuis, vrijstaande woning, villa, boerderij, appartement of tiny house is, u bent verzekerd van een eerlijk en passend bod.

Flexibiliteit zonder onzekerheden

Bij Sons Real Estate streven we ernaar om eventuele onzekerheden weg te nemen. U heeft bij ons de mogelijkheid om uw huis na de verkoop terug te huren en we geven u inspraak bij het bepalen van de overdrachtsdatum. Zelfs als uw huis niet in perfecte staat verkeert, hoeft u zich geen zorgen te maken. Indien nodig, kunnen we zelfs zorgen voor renovatie na de verkoop via onze eigen bouwafdeling. Bovendien brengen wij geen hoge notariskosten of makelaarskosten in rekening. Als u overweegt om uw huis in Tiel snel te verkopen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Vul de gegevens in van het online contactformulier of bel ons tijdens kantooruren en maak direct een afspraak.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!