Huis verkopen Vorden

Uw huis in Vorden goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen in Vorden zonder onzekerheden of verkoopstress? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Vorden zonder onzekerheden

Wilt u uw huis verkopen zonder onzekerheden in Vorden of omliggende plaatsen zoals Wichmond, Kranenburg, Hengelo of elders in de regio? Ontvang vrijblijvend een bod van Sons Real Estate. Van rijtjeswoningen, appartementen, vrijstaande huizen, tot een studio, bungalow of een villa. Als vastgoedmakelaar doen wij een bod op elk type huis, ongeacht de staat of locatie. Daarnaast garanderen we huiseigenaren een zorgeloos verkooptraject, waarbij u altijd kunt rekenen op flexibiliteit. Ook als u uw woning in omliggende plaatsen wilt verkopen, dan kunt u altijd bij ons een aanvraag doen voor een bod.

Een bod op elk type woning in Vorden

Of het nu gaat om een complete villa, landhuis of boerderij. Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet graag een uitstekend bod op uw woning. Zo kunnen wij uw woning in Vorden direct voor eigen rekening aankopen, dit is zonder tussenkomst van derden. Wilt u een vrijblijvend bod ontvangen van ons, dan kunt u een aanvraag doen op de website. Onze taxateurs maken graag een afspraak voor een opname op locatie, om zo uw woning grondig te taxeren. We bekijken dan zowel het afwerkingsniveau als de onderhoudsstaat van uw woning, maar ook krijgen we een goede indicatie op basis van reeds vergelijkbare verkochte woningen in de omgeving. Vervolgens brengen we een definitief bod uit, zonder enig voorbehoud. Bij akkoord op ons voorstel, kunt u altijd rekenen op een zowel snel als zeker verkooptraject.

Flexibele verkoopvoorwaarden

Wanneer u kiest voor een directe verkoop aan Sons Real Estate, dan kunt u rekenen op een snelle overdracht waarbij veel voorwaarden bespreekbaar zijn. Zeker als u uw huis snel wilt verkopen, dan biedt een directe verkoop aan Sons Real Estate uitkomst. In veel gevallen is uw woning al binnen een paar werkdagen verkocht. Daarnaast kunnen we als vastgoedmakelaar u in veel zaken tegemoet komen. Zo is het bij ons mogelijk om zelf de overdrachtsdatum te bepalen, zodat u soepel kunt verhuizen naar uw nieuwe woning. Wilt u ook zelf de verkoopvoorwaarden bepalen en uw huis verkopen in of nabij Vorden? Neem dan vandaag nog telefonisch contact op met Sons Real Estate.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!