Huis verkopen Oosterhout

Uw huis in Oosterhout goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Vrijblijvend en geen makelaarskosten. Wij kunnen binnen een tijdsbestek van 24 uur een bod uitbrengen op uw huis. Dit zorgt voor de gewenste snelheid. Het bod wat wij uitbrengen is geheel gratis en vrijblijvend. Bij dit bod is er geen sprake van financieringsvoorbehoud, waardoor wij directe zekerheid kunnen bieden.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Oosterhout

Heeft u haast met het verkopen van uw huis in Oosterhout, Dorst, Breda, DongenTeteringen, of andere nabijgelegen plaatsen? Dan is Sons Real Estate de juiste keuze. Wij zijn een vastgoedmakelaar die elk type woning rechtstreeks van u kan overnemen. U kunt snel een aantrekkelijk bod verwachten, zonder enige voorwaarden met betrekking tot financiering. Wij garanderen u een soepel en efficiënt verkooptraject, zonder enige vorm van onzekerheid. Neem vandaag nog contact met ons op. Een aanvraag is volledig kosteloos en verplicht u tot niets.

Zorgeloos verkooptraject

Wanneer u bij ons een aanvraag indient, kunt u erop vertrouwen dat u een zorgeloos verkooptraject tegemoet gaat. Omdat wij woningen aankopen voor eigen rekening, zonder tussenkomst van derden, bieden wij u veel flexibiliteit. In de eerste plaats heeft u inspraak bij het vaststellen van de verkoopvoorwaarden, zoals de overdrachtsdatum. Bovendien is het mogelijk om het huis na de verkoop terug te huren, waardoor de overgang naar uw nieuwe woning soepel verloopt. In veel gevallen kunnen we zelfs een voorschot bespreken. Bij ons betaalt u ook geen hoge makelaars- of notariskosten. Zo kopen we uw woning direct voor eigen rekening, zodat u uw huis kosteloos kunt verkopen in Oosterhout.

Direct een goed bod en vlot verkooptraject bij akkoord

Wij streven naar een snel verkooptraject. In tegenstelling tot traditionele verkoopprocessen, kan een woning bij ons vaak al binnen een week worden verkocht, met een snelle overdracht bij de notaris. Eerst voeren we een grondige taxatie uit, waarbij onze taxateurs rekening houden met factoren zoals het afwerkingsniveau en de onderhoudsstaat van uw woning. Als er gebreken zijn, nemen wij de kosten voor renovatie op ons. Vervolgens doen wij een aantrekkelijk bod, zonder enig financieringsvoorbehoud. Bent u van plan om uw huis te verkopen in of rondom Oosterhout? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via telefoon en ons contactformulier.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!