Huis verkopen Doetinchem

Uw huis in Doetinchem goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Vrijblijvend en geen makelaarskosten. Sons Real Estate koopt woningen over van mensen die haast hebben bij de verkoop of mensen met huizen die te verouderd zijn of hersteld moeten worden.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Doetinchem

Wilt u uw huis in Doetinchem of een van de naburige steden, zoals Gaanderen, Wehl, Varsseveld, of elders in de omgeving verkopen? Een simpele stap is het indienen van een verzoek voor een vrijblijvende prijsschatting van uw woning. Onze bekwame taxateurs zetten zich direct in om een waardebepaling op te stellen en bezoeken u graag ter plaatse. Dit resulteert binnen slechts één werkdag in een bindend aanbod zonder voorwaarden, en we staan klaar om de verkoopvoorwaarden met u te bespreken. Bel ons meteen voor een afspraak.

Uw huis direct en zonder enig voorbehoud verkopen in Doetinchem

Wanneer u uw woning in Doetinchem of omliggende gebieden wilt verkopen, is een kosteloos en onverplicht verzoek voor een prijsvoorstel de eerste stap. Bij ontvangst van uw verzoek, gaan onze taxateurs onmiddellijk over tot het opstellen van een prijsschatting. Bovendien maken we graag een afspraak voor een inspectie ter plaatse, zodat we uw woning grondig kunnen beoordelen op afwerking en onderhoud. Zaken zoals grootte, locatie, energielabel en woningtype spelen natuurlijk ook een rol. Wij houden altijd rekening met vergelijkbare woningen in uw buurt of omgeving, om ervoor te zorgen dat u een eerlijk en passend aanbod ontvangt.

We denken graag met u mee

Een extra voordeel van het werken met ons als vastgoedkoper is de flexibiliteit met betrekking tot de overdrachtsdatum en andere verkoopvoorwaarden. In vergelijking met traditionele verkooptrajecten via makelaars bieden wij aanzienlijk meer ruimte voor aanpassingen. Wij staan open voor uitgestelde overdracht, maar kunnen ook een directe oplevering regelen, afhankelijk van uw wensen. U kunt erop vertrouwen dat de verkoop soepel verloopt en u zonder problemen naar uw nieuwe woning kunt verhuizen. Indien u bijvoorbeeld nog zware meubelstukken zoals kasten, tafels of bedden heeft staan die u niet wilt verhuizen, dan kunt u ze gerust achterlaten. Wij regelen het gehele verkoopproces, vanaf het moment van uw aanvraag tot de overdracht bij de notaris. Uw belangen staan voorop, zodat u op een rustgevende manier uw huis kunt verkopen in Doetinchem.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!