Huis verkopen Batenburg

Uw huis in Batenburg goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis direct verkopen in de buurt van Batenburg? Sons Real Estate koopt uw huis zonder enig financieringsvoorbehoud. Een aanvraag doen is geheel kosteloos en vrijblijvend.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Batenburg

Aan het kijken naar uw huis verkopen in Batenburg? Ook in de omliggende plaatsen zoals Wijchen, Appeltern en Bergharen is dit mogelijk. Sons Real Estate opereert landelijk als opkoper voor eigen rekening. Dit betekent dat wij op elk type woning een vrijblijvend, passend bod uitbrengen zonder financieringsvoorbehoud. Bovendien betaalt u hier geen kosten voor én is het mogelijk om zelf de overdrachtsdatum te bepalen. 

Uw eigen verkoopvoorwaarden

Bij uw huis verkopen in Batenburg bieden we u de mogelijkheid om uw eigen verkoopvoorwaarden te bepalen. Dit stelt u in staat zo flexibel mogelijk te blijven en uw woning te verkopen op een wijze die het prettigst is voor u. Zo valt het bijvoorbeeld onder de mogelijkheid om te kiezen voor uitgestelde overdracht of uw overdrachtsdatum zelf te bepalen. Daarnaast kunt u, na de verkoop, de woning van ons terughuren of direct na het tekenen van de koopovereenkomst een aanbetaling ontvangen. Bovendien is het mogelijk om uw zware inboedel te laten staan indien gewenst. Ook kan ons eigen bouwteam uw woning onder handen nemen indien u hem wil verkopen terwijl deze nog niet verkoopklaar is. 

Een bod zonder gedoe

Of uw huis verkopen in Batenburg nu gaat om een appartement, flat, villa, boerderij of tiny house; we brengen altijd een bod uit. Bij Sons Real Estate laten we, nadat u een afspraak heeft gemaakt, een taxateur langskomen die de woning aan de hand van verscheidene factoren prijst. Hierbij wordt bijvoorbeeld gekeken naar de huidige stand van de markt, de omgeving van de woning, de grootte, de staat van afwerking en het niveau van onderhoud. Deze taxatie geschiedt geheel vrijblijvend, evenals elke andere stap tijdens het proces. Tevens betaalt u daar niets voor. Uw huis verkopen in Batenburg gaat zonder courtage, provisie, commissie of andere makelaars- of notariskosten. Als u een afspraak wenst te maken met een van onze taxateurs, kunt u dat doen door het aanvraagformulier op onze site in te vullen of door contact op te nemen met onze klantenservice gedurende onze openingstijden.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!