Huis verkopen Zevenaar

Uw huis in Zevenaar goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Zevenaar zonder onzekerheden of verkoop stress? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Zevenaar

Op korte termijn uw huis verkopen in Zevenaar, zonder onzekerheden en hoge kosten? Verkoop uw woning aan Sons Real Estate. Als vastgoedmakelaar zorgen we voor een snel verkooptraject, waarbij u kunt rekenen op uitstekende verkoopvoorwaarden. Bij ons kunt u naar wens de verhuisdatum invullen, zodat u een geruime tijd in uw woning kunt blijven, terwijl de verkoop van het huis al een feit kan zijn. Sons Real Estate doet een vrijblijvend bod op woningen in Zevenaar, maar ook als u een huis wilt verkopen in Didam, Duiven, Babberich en Loil.

Een flexibel verkooptraject

Kiest u voor een verkoop aan de vastgoedmakelaar, dan bent u verzekerd van een snel en zorgeloos verkooptraject. Bij Sons Real Estate kunt u rekenen op flexibiliteit. Als opkoper kunnen wij u veel opties aanbieden, zodat u met een gerust hart uw woning in Zevenaar kan verkopen. U kunt bij ons uw woning direct opleveren, maar een uitgestelde oplevering is ook mogelijk. Zo kan de overdrachtsdatum worden vastgezet op de dag dat u uw nieuwe woning kan betreden. Een bijkomend voordeel is dat u geen geld kwijt bent aan notaris- of makelaarskosten. Sons Real Estate koopt uw woning direct op voor eigen rekening, zo is er geen sprake van een courtage of een andere vorm van provisie.

Elk type woning ongeacht de staat

Of het nu gaat om een woning in een slechte staat of juist in een nieuwstaat. Sons Real Estate doet graag een passend bod zonder enig voorbehoud. Aangezien wij bovendien over een afdeling bouw beschikken, kunnen wij zorgen voor eventuele renovaties na verkoop. De onderhoudsstaat is daarom voor ons minder relevant. Na uw aanvraag zorgen we voor een snelle waardebepaling en doen vervolgens een uitstekend bod. U heeft dus in alle gevallen direct zekerheid als u kiest voor een verkoop aan Sons Real Estate. Of het nu gaat om een vrijstaand huis, appartement, boerderij of een complete villa. Sons Real Estate is geïnteresseerd in elk type woning. Snel uw huis verkopen in of nabij Zevenaar? Neem telefonisch contact op met Sons Real Estate of vul het digitale contactformulier in op de website.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!