Huis verkopen Emst aan den Rijn

Uw huis in Emst aan den Rijn goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis direct verkopen in de buurt van Emst aan den Rijn? Sons Real Estate koopt uw huis zonder enig financieringsvoorbehoud. Een aanvraag is geheel kosteloos en vrijblijvend.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Emst

Snel en kosteloos uw huis verkopen in Emst, Epe, Vaassen of Oene? Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar en koopt diverse woningen voor eigen rekening. We bieden een vlot verkooptraject, waarbij u direct zekerheid krijgt. Of het nu gaat om een rijtjeswoning, flat appartement of een boerderij. We komen graag bij u langs voor een waardebepaling en doen direct een vrijblijvend bod zonder voorbehoud. Benieuwd naar welk bod wij kunnen brengen? Laat uw gegevens achter of bel ons direct voor een afspraak op locatie. 

Vrijblijvende waardebepaling op locatie

Als u snel uw huis wilt verkopen in Emst, dan kunt u vrijblijvend een waardebepaling aanvragen. Een aanvraag is kosteloos en er zijn geen verplichtingen aan verbonden. Bij uw aanvraag gaan we direct aan de slag met het opstellen van de waardebepaling. We maken dan ook graag een afspraak voor een opname op locatie, zodat we uw woning goed kunnen beoordelen op de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau. Daarnaast is het type, ligging en uiteraard het formaat van belang, maar kijken we tevens naar de vraag- en verkoopprijs van vergelijkbare woningen in uw wijk of omgeving. Op die manier bent u altijd verzekerd van een passend bod op uw huis en kunt u beslissen daarmee in te stemmen.

We komen u graag tegemoet

Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan komen we u graag tegemoet, zodat u op een rustgevende manier uw huis kunt verkopen in Emst of omgeving. Zo is het mogelijk om de overdrachtsdatum naar wens vast te stellen en kunt u inboedel zoals zware kasten, bedden, tafels of ander meubilair gerust laten staan. Het is bij ons mogelijk om uw huis zowel direct als uitgesteld op te leveren. Zo zitten we naar wens al binnen een week bij de notaris. Bij een uitgestelde levering kunt u nog gerust in uw woning blijven wonen, terwijl de verkoop al een feit is. Wilt u het betreffende huis verkopen, maar het vervolgens wel huren? Dat is in de meeste gevallen mogelijk met een sale en leaseback constructie. Er is veel mogelijk als u kiest voor een directe verkoop aan Sons Real Estate. Laat uw gegevens achter voor meer informatie.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!