Huis verkopen Oosterbeek

Uw huis in Oosterbeek goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Wilt u snel uw huis in Oosterbeek verkopen voor een marktconforme prijs, vraag dan nu een bod aan bij Sons Real Estate en u weet direct hoeveel de verkoop van uw woning u oplevert. Binnen een dag ontvangt u van ons kosteloos een vrijblijvend bod zonder voorbehoud op financiering. Het bod is hierdoor gegarandeerd en de verkoop kan al op zeer korte termijn plaatsvinden.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Snel uw huis verkopen in Oosterbeek?

Wilt u snel uw huis verkopen in Oosterbeek of in een omliggende plaats zoals Driel, Doorwerth, Wolfheze en Arnhem? Vraag dan nu een bod aan bij Sons Real Estate en u weet direct hoeveel de verkoop van uw woning u oplevert. Binnen een dag ontvangt u van ons kosteloos een vrijblijvend bod zonder voorbehoud van financiering. Het bod is hierdoor gegarandeerd en de verkoop kan al op zeer korte termijn plaatsvinden. U blijft bespaart van een langdurig verkooptraject en torenhoge makelaarskosten. Daarbij nemen wij alle administratieve handelingen en alle kosten voor de verkoop voor onze rekening. De hoogte van het bod is exact het bedrag dat u na de overdracht bij de notaris netto van ons ontvangt. Geen kleine lettertjes en geen onverwachte kosten.

Verkoop elk soort huis

Wanneer u op zoek bent naar een snel en flexibel verkooptraject voor uw woning, hoeft u niet verder te zoeken. Wij bieden een oplossing die u tijd en moeite bespaart. Het verkopen van uw huis in Oosterbeek en omliggende steden kan binnen enkele dagen worden gerealiseerd, zonder de betrokkenheid van tussenpersonen. Onze werkwijze stelt ons in staat om binnen korte tijd een aantrekkelijk bod op uw woning uit te brengen, zonder financiële voorbehouden. Of u nu een villa, een tiny house, een boerderij, een appartement of een tussenwoning wilt verkopen, u kunt kosteloos en vrijblijvend een aanvraag bij ons indienen. Er is geen noodzaak voorafgaand een bouwkundige keuring uit te voeren, aangezien eventuele gebreken door ons worden aangepakt.

Voorwaarden altijd in overleg

Bij ons kunt u rekenen op een soepele verkoop met gunstige voorwaarden die volledig aan uw wensen voldoen. U heeft de regie in handen, met de mogelijkheid om bijvoorbeeld de overdrachtsdatum te bepalen. Bovendien bieden we u de optie om na de verkoop uw huis terug te huren. In de meeste gevallen is het ook mogelijk om een voorschot te ontvangen. Onze ervaren taxateurs voeren snel een waardebepaling uit, waarbij ze rekening houden met de algehele staat en het afwerkingsniveau van uw huis. Indien u overweegt om uw huis te verkopen in Oosterbeek of elders, kunt u direct contact met ons opnemen. U kunt uw gegevens achterlaten via ons handige contactformulier of ons telefonisch bereiken. Wij staan klaar om u te helpen bij een vlotte en zorgeloze verkoop van uw woning.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!