Huis verkopen Waardenburg

Uw huis in Waardenburg goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Op korte termijn uw huis verkopen in of nabij Waardenburg? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet graag een vrijblijvend bod op uw huis. Een aanvraag is eenvoudig, geheel kosteloos en vrijblijvend.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Waardenburg

Wilt u snel uw huis verkopen in of nabij Waardenburg? Sons Real Estate is een landelijk opererend vastgoedbedrijf en doet een bod op uw huis. We bieden huiseigenaren een vlot verkooptraject, waarbij er geen onzekerheden zijn. Er is nooit sprake van een langdurig verkooptraject, aangezien wij uw woning direct met eigen middelen kopen. Zo kunt u op een snelle manier uw woning verkopen in Waardenburg, maar ook in Meteren, Zaltbommel, Rossum of elders in de omgeving.

Een vlotte taxatie van uw huis in Waardenburg

Om de waarde van uw huis in Waardenburg snel te bepalen, bekijken onze ervaren taxateurs diverse woongegevens. Zo wordt er voornamelijk gekeken naar de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau van de woning. Daarnaast wordt er ook gekeken naar reeds verkochte woningen in de omgeving. Afhankelijk van de ligging en het soort woning kunnen wij altijd een goed bod uitbrengen op uw woning. In alle gevallen is ons bod zonder voorbehoud van financiering of een bouwtechnische keuring. U weet altijd wat u kunt ontvangen voor uw huis in of rondom Waardenburg.

Ongeacht het type huis of de staat een goed bod

Van rijtjeswoningen, appartementen en vrijstaande huizen, tot aan complete villa’s, landhuizen of boerderijen. Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar dat een bod doet op elk soort woning. Wij kopen namelijk door heel het land divers vastgoed voor eigen aanbod. Wat voor woning u ook in bezit heeft, wij zorgen voor een uitstekend bod. Hierbij is de onderhoudsstaat minder van belang, aangezien wij beschikken over een eigen afdeling bouw. Een eventuele verbouwing of renovatie kunnen wij na de verkoop zelf uitvoeren. Voordeel is dan ook dat u elk soort woning in of nabij Waardenburg, ongeacht de ligging, staat of formaat, direct aan ons kunt verkopen. Daarnaast zijn we altijd erg flexibel in de verkoopvoorwaarden en overige voorwaarden, zodat u zonder stress uw huis kunt verkopen in Waardenburg. Wilt u ook uw huis verkopen? Neem dan telefonisch contact op met Sons Real Estate of laat uw gegevens achter op de website!

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!