Huis verkopen Aalten

Uw huis in Aalten goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

U kunt nu eenvoudig en snel zelf uw huis verkopen in Aalten zonder tussenkomst van een makelaar. Verkoop uw woning direct aan Sons Real Estate en u bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten en een lang verkooptraject. Vrijblijvend en geen makelaarskosten.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Snel uw huis verkopen in Aalten?

U kunt nu eenvoudig en snel zelf uw huis verkopen in Aalten zonder tussenkomst van een makelaar. Verkoop uw woning direct aan Sons Real Estate en u bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten en een lang verkooptraject. Wij brengen kosteloos een vrijblijvend marktconform bod uit op uw woning, het bod dat wij uitbrengen is niet afhankelijk van voorbehoud op financiering hierdoor is een zeer snelle verkoop mogelijk. Wij bieden u niet alleen een snelle verkoop maar zorgen ook voor een zorgeloze en stressvrije verkoop. Alle administratieve zaken nemen wij voor onze rekening daarnaast nemen we alle kosten zoals de notariskosten voor onze rekening.

Ontvang vandaag nog de waarde die wij gegarandeerd kunnen opbrengen om u te helpen:

Zorgeloos uw woning verkopen

Door de snelle verkoop van uw woning weet u direct hoeveel de verkoop u netto oplevert, hierdoor weet u precies in welke prijsklasse u kunt zoeken naar een nieuwe woning. U hoeft zich geen zorgen te maken als u nog geen nieuwe woning heeft gevonden, tot die tijd kunt u namelijk gewoon in uw eigen huis blijven wonen. Hierdoor loopt u niet het risico op dubbele hypotheek lasten en hoeft u ook niet opzoek naar tijdelijke woonruimte. Als u een nieuwe woning heeft en gaat verhuizen en u wilt een gedeelte van uw inboedel of misschien wel de complete inboedel niet mee verhuizen bieden wij u hiervoor ook de oplossing. U kunt de spullen die u niet meer nodig heeft eenvoudigweg in uw oude woning achterlaten. Hierdoor kunt u zich volledig richten op de inrichting van uw nieuwe woning.

Voordelen van de verkoop van uw huis aan Sons Real Estate

Voor onze klanten zijn wij voortdurend opzoek naar woningen om aan te kopen door heel Nederland. Wij kopen onder andere huizen in; Bocholt, Varsseveld, Lichtenvoorde en natuurlijk in Aalten. Van de Lage Veld tot de Landstraat en van de Hofstraat tot de Bredevoortsestraatweg voor de verkoop van iedere woning in Aalten en omgeving kunt u bij Sons Real Estate terecht. Wij kopen woningen van elk formaat in iedere staat.

Voor de verkoop van uw verhuurde woning kunt u ook bij ons terecht. Als u een woning in de verhuur heeft en deze wil verkopen kan het erg lastig zijn om de lopende huurcontracten te ontbinden. Sons Real Estate biedt u de mogelijkheid om de woning in verhuurde staat inclusief de zittende huurders te verkopen. Op basis van de vaste lasten de maandelijkse huurstromen en de huidige staat van de woning brengen wij een bod uit op uw woning in verhuurde staat. Uw verhuurde huis snel verkocht zonder gedoe.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!