Huis verkopen Haarlem

Uw huis in Haarlem goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Alles is werkelijk mogelijk als het gaat om huis verkopen via een vastgoedbedrijf. Dit in tegenstelling tot reguliere makelaars die puur bemiddelen. Wij nemen de zorgen van u op ons en zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt verhuizen! Woont u dus in Haarlem of in de omgeving, dan kunt u bij ons gerust uw woning aanmelden. Wij geven vrijwel direct een bedrag aan u door waarvoor wij het huis gegarandeerd zonder financieringsvoorbehoud kunnen overnemen.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Snel uw huis verkopen in Haarlem?

Bent u van plan uw huis te verkopen in Haarlem of een omliggende plaats zoals Heemstede, Cruquius, Vijfhuizen, Amsterdam of elders in de regio? Sons Real Estate is een opkoper van vastgoed waaraan u elk soort huis zorgeloos kunt verkopen. U ontvangt direct een vrijblijvend bod zonder voorbehoud, zodat u uw huis zonder lang en onzeker verkooptraject kunt verkopen. We bieden marktconform en garanderen een vlot en flexibel verkooptraject van aanvraag tot overdracht.

Direct zekerheid met Sons Real Estate

 

Bij Sons Real Estate kunt u terecht voor de verkoop van elk soort woning. Van rijtjeswoningen, appartementen en boerderijen, tot de verkoop van vakantiehuizen, tiny houses en hoekwoningen. Wij kopen uw woning direct met eigen middelen, zodat u direct zekerheid heeft. Zo is er geen voorbehoud van financiering en we nemen verborgen gebreken aan uw woning voor eigen rekening. Woont u dus in Haarlem of in de omgeving, dan kunt u bij ons gerust uw woning aanmelden voor een vrijblijvende waardebepaling op locatie. Naar wens is de verkoop en overdracht binnen een week mogelijk.

Kosteloze verkoop met flexibele verkoopvoorwaarden

In tegenstelling tot reguliere verkoopmakelaars, berekenen we geen courtagekosten of andere bijkomende kostenposten zoals vaste tarieven, provisies of opstartkosten. Daarnaast nemen we de kosten voor de overdracht volledig voor eigen rekening. Hiermee wijken wij af van de gebruikelijke werkwijze. Dit zorgt voor een zorgeloze verkoop, waarin u als verkoper alle ruimte krijgt om bijvoorbeeld te verhuizen of het vrijgekomen geld snel te kunnen investeren in iets anders. Bijkomend voordeel is dat we zeer flexibel kunnen zijn in de overdrachtsdatum en andere verkoopvoorwaarden, zodat u uw huis op een rustgevende manier kunt verkopen in Haarlem of omgeving. Benieuwd naar welk bod wij kunnen uitbrengen? Laat uw gegevens achter via het contactformulier of bel ons voor een vrijblijvende fysieke opname van uw woning.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!