Huis verkopen Opheusden

Uw huis in Opheusden goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

De snelste en de beste mogelijkheid om uw huis in Opheusden te verkopen tegen een marktconforme prijs is om uw woning direct te verkopen aan Sons Real Estate. U kunt bij ons eenvoudig een bod aanvragen. Wij nemen uw aanvraag in behandeling en u ontvangt van ons kosteloos een vrijblijvend bod op uw woning zonder voorbehoud op financiering.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Snel uw huis verkopen in Opheusden?

De snelste en de beste mogelijkheid om uw huis in Opheusden te verkopen tegen een marktconforme prijs is om uw woning direct te verkopen aan Sons Real Estate. U kunt bij ons eenvoudig een bod aanvragen. Wij nemen uw aanvraag in behandeling en u ontvangt van ons kosteloos een vrijblijvend bod op uw woning zonder voorbehoud op financiering. Hierdoor is ons bod gegarandeerd en kan de verkoop direct in gang gezet worden.

De verkoop van uw woning aan Sons Real Estate biedt veel voordelen ten opzichte van de verkoop via een makelaar, zo bespaart u duizenden euro’s aan makelaarskosten en vele bezichtigingen van uw woning. De notaris kosten nemen wij voor onze rekening en de administratieve handelingen verzorgen wij voor u. Na de verkoop kunt u in uw eigen huis blijven wonen totdat u een nieuwe woning heeft gevonden hierdoor loopt u niet het risico op dubbele maandlasten. Daarnaast hoeft u ook niet opzoek naar tijdelijke woonruimte en/of opslag voor uw inboedel. Als u gaat verhuizen en niet uw complete inboedel mee wilt verhuizen kunt u deze gewoon in uw oude woning achterlaten. Wij verzorgen het afvoeren van uw oude huisraad terwijl u zich kunt richten op uw nieuwe woning.

Ontvang vandaag nog de waarde die wij gegarandeerd kunnen opbrengen om u te helpen:

Sons Real Estate is landelijk actief op de woning markt wij zijn voortdurend opzoek naar woningen in alle maten en staten om aan ons aanbod toe te voegen. Van rijtjeshuis tot vrijstaande woning of appartement voor de verkoop van iedere woning kunt u bij ons terecht. Wij zijn ook in de provincie Gelderland opzoek naar woningen onder andere in; Dodewaard, Kesteren, Ochten, Wageningen en Opheusden. Heeft u een huis in Opheusden aan de Eikenlaan, Vuurdoornstraat, de Kastanjelaan of elders in deze mooie omgeving dat u wilt verkopen neem dan nu contact met ons op.

Heeft u een woning in de verhuur die u wilt verkopen bieden wij de mogelijkheid om de woning inclusief de zittende huurders te verkopen. Koop breekt geen huur het kan erg lastig zijn lopende huurcontracten te ontbinden om de woning vervolgens te verkopen. U kunt uzelf veel moeite besparen door uw woning direct te verkopen wij nemen daarbij de lopende huurcontracten bij de koop over. U ontvangt van ons een bod op basis van de vaste lasten, de maandelijkse huurstromen en de staat van onderhoud van de woning.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!