Huis verkopen Kerkdriel

Op korte termijn uw huis verkopen in Kerkdriel? U kunt vrijblijvend een bod ontvangen van vastgoedmakelaar Sons Real Estate. Uw aanvraag is gratis en verplicht tot niets.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Uw huis verkopen in Kerkdriel

Overweegt u uw huis te verkopen in Kerkdriel? U kunt direct een bod krijgen van Sons Real Estate. Zo kunnen wij al binnen 24 uur zorgen voor een marktconform bod op uw woning, zonder voorbehoud. We begrijpen dat bij de verkoop van uw woning veel komt kijken. Als u genoodzaakt bent om op korte termijn uw huis te verkopen, dan biedt Sons Real Estate een vlot verkooptraject, waarbij u direct zekerheid heeft. De verkoop van uw woning kan al binnen één week rond zijn, maar u krijgt altijd de tijd om op zoek te gaan naar een vervangende woning. Ook als u een huis wilt verkopen in Velddriel, Rossum, Hedel of elders rondom Kerkdriel, bent u bij Sons Real Estate aan het juiste adres.

Ongeacht de onderhoudsstaat een bod op elk type woning

Bij Sons Real Estate kunt u terecht voor de verkoop van elk type woning, ongeacht de onderhoudsstaat van uw woning. Zo kan het zijn dat uw woning vrij verouderd is, maar ook als uw woning in een nieuwbouwstaat verkeert doen wij graag een bod. Of het nu gaat om rijtjeswoningen, appartementen, hoekwoningen of complete villa’s. Wij zorgen na het bepalen van de waarde voor een bod zonder enig financieringsvoorbehoud. Zo zijn er geen onzekerheden en weet u precies wat u kunt ontvangen voor uw woning. Een directe verkoop aan ons is vrij van makelaarskosten en ook nemen wij de kosten voor de overdracht voor rekening. Zo kunt u al gauw een mooi bedrag besparen.

Een vlotte waardebepaling en verkoop

Als ervaren vastgoedmakelaar kunnen wij uw woning in Kerkdriel altijd snel waarderen. Zo bekijken we altijd de onderhoudsstaat, maar ook of de woning laatst gerenoveerd is of als er sprake is van een uitbouw. Op basis van de locatie bekijken we ook reeds verkochte woningen, om zo te komen tot een waardebepaling. Daarnaast maken we altijd een afspraak voor een fysieke opname en kan u woning in de meeste gevallen al binnen één week worden verkocht. Wilt u uw huis snel verkopen in Kerkdriel of omgeving? Neem dan contact op met vastgoedmakelaar Sons Real Estate. Vul de gegevens van het contactformulier in op de website of neem telefonisch contact op.

Vrijblijvend aanbod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitsekende begleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!