Huis verkopen De Pol

Uw huis in De Pol goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen in of rondom De Pol? U kunt geheel gratis en vrijblijvend een aanvraag doen voor een bod zonder voorbehoud van financiering.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in De Pol

Wilt u graag op korte termijn uw huis verkopen in De Pol, Willemsoord, De Blesse, Steenwijk of elders in de regio? Dan kunt u terecht bij Sons Real Estate. Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedmakelaar waaraan u direct ieder type woning kunt verkopen. We kopen woningen voor eigen rekening. Hierbij is geen sprake van tussenkomst van derden, hoge makelaarskosten of een langdurig verkooptraject. We verzekeren u een uitstekend bod en een zorgeloos en flexibel verkooptraject.

Gunstige voorwaarden en flexibiliteit

Onze verkoopvoorwaarden zijn gunstig en flexibel. In tegenstelling tot reguliere verkooptrajecten verloopt het traject bij ons vlot en komen er geen derde partijen tussen. We kunnen u deze voordelen bieden omdat we woningen kopen voor eigen rekening. U krijgt niet te maken met hoge makelaarskosten, courtage, provisie of notariskosten. Daarnaast geven we u de mogelijkheid om de datum van overdracht naar eigen wens vast te stellen. Als u graag na de verkoop een tijdje in het huis wilt blijven wonen, is het mogelijk om uw woning terug te huren. Hiermee proberen we een soepele overgang naar uw nieuwe woonplek te garanderen. Alle typen woningen komen in aanmerking voor een aanvraag, van boerderijen en landhuizen tot appartementen en tussenwoningen.

Een nauwkeurige waardebepaling

Een verkooptraject bij Sons Real Estate biedt een uitkomst wanneer u uw woning binnen een kort tijdsbestek wenst te verkopen. Dankzij de ervaring en expertise van onze taxateurs, kan de waardebepaling zowel vlot als nauwkeurig worden uitgevoerd. We plannen graag een afspraak in voor een opname op locatie. Tijdens de taxatie houden we rekening met alle relevante factoren. U kunt hierbij denken aan de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau van de woning, maar ook aan de verkoopprijs van vergelijkbare woningen die reeds in de omgeving zijn verkocht. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden en wilt u direct uw huis verkopen in De Pol of elders in de regio? Neem dan direct contact op met Sons Real Estate. Vul het contactformulier in of bel ons op.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!