Huis verkopen Tilburg

Uw huis in Tilburg goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Woont u in of rondom Tilburg en heeft u behoefte om uw woning snel te verkopen? Met Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder bezichtigingen en er worden geen makelaarskosten aan u doorberekend.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Tilburg

Woont u in of rondom Tilburg en heeft u behoefte om uw woning snel te verkopen? Met Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder bezichtigingen en er worden geen makelaarskosten aan u doorberekend.

Sons Real Estate is de woningopkoper van Tilburg en de omliggende plaatsen waar u elk soort huis kosteloos kunt aanmelden voor een vrijblijvend bod. Woont u in een eengezinswoning of appartement? Meldt uw huis dan direct aan voor een vrijblijvend bod. Uiteraard kunt u alle soorten huizen aanmelden, dus ook boerderijen, studio’s of andere soorten huizen. En of er gebreken zijn of niet, Sons Real Estate is op zoek naar woningen in alle mogelijke staten van onderhoud, meldt dus ook een klushuis aan en wij zorgen voor een zorgeloze verkoop. Ons  bod is zonder voorbehoud van financiering, dus wij bieden u echt directe zekerheid.

U loopt hierdoor geen risico dat uw woning niet (op tijd) verkocht raakt. U bent uiteraard altijd afhankelijk van de toegepaste verkooptechnieken door de makelaar. Natuurlijk wordt meestal de juiste strategie toegepast, maar er is altijd kans dat dit niet het geval is. Een te hoge vraagprijs kan ervoor zorgen dat er weinig bezichtigingen plaatsvinden of dat ze uw huis eenvoudigweg overslaan in de zoektocht. Iedere maand dat u uw woning niet verkocht krijgt, zorgt dit voor een minder goede onderhandelingspositie. In de grote steden en de randstad gaat het vaak om weken of dagen.

Voordelen van de verkoop van uw huis aan Sons Real Estate

Onze klanten waarderen ons met een 8,9!
Gratis waardebepaling!
Jarenlange ervaring en veel kennis van de woningmarkt in Tilburg!
De mogelijkheid om uw woning aan de makelaar te verkopen zonder voorbehouden
Professionele en sociale makelaars die goed contact onderhouden

Directe zekerheid

Omdat wij onze biedingen uitbrengen zonder voorbehoud van financiering, heeft u volledige zekerheid dat uw woning (tijdig) verkocht zal raken. Daarnaast is het bespreekbaar dat u nog enige tijd in de woning blijft wonen. Bijvoorbeeld als u nog moet wachten op de oplevering van uw nieuwe huis.

Uiteraard bent u ook welkom als u in een gemeenten in de omgeving van Eindhoven woont. Denk hierbij aan grote plaatsen als Eindhoven, Breda of Den Bosch. Wij kopen ook huizen in nabije plaatsen zoals Goirle, Oisterwijk, Kaatsheuvel of Gilze(-Rijen).

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!