Huis verkopen Tilburg

Uw huis in Tilburg goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Woont u in of rondom Tilburg en heeft u behoefte om uw woning snel te verkopen? Met Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder bezichtigingen en er worden geen makelaarskosten aan u doorberekend.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Tilburg

Wilt u uw huis verkopen en woont u in Tilburg of Goirle, Oisterwijk, Moergestel, Eindhoven of elders? Met Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder bezichtigingen en er worden geen makelaars- of notariskosten aan u doorberekend. Sons Real Estate is de woningopkoper van Tilburg en omgeving waarbij u elk soort huis kosteloos kunt aanmelden voor een vrijblijvend bod. Zo bent u bij ons verzekerd van een passend bod en kunt u rekenen op een zorgeloos verkooptraject zonder onzekerheden. 

Op elk soort huis een bod zonder voorbehoud

Woont u in een eengezinswoning of appartement? Of heeft u een hoekwoning, boerderij of vrijstaand huis dat u wenst te verkopen in Tilburg of een van de mooie buurten zoals Noordhoek of Reeshof. Meldt uw huis dan direct aan voor een vrijblijvend bod. Als landelijk actieve opkoper zijn we geïnteresseerd in elk soort woonvastgoed. En of er gebreken zijn of niet, Sons Real Estate is op zoek naar woningen in alle mogelijke staten van onderhoud. Zo kunt u dus ook bij ons terecht als u een klushuis of gedateerde woning wenst te verkopen. We zorgen op korte termijn voor een bod. Ons uitgebrachte bod is zonder voorbehoud en u kunt rekenen op veel flexibiliteit. We overleggen dan ook graag de overdrachtsdatum en overige verkoopvoorwaarden, zodat u verzekerd bent van een zorgeloze verkoop.

Zeker en flexibel uw huis verkopen in Tilburg

Omdat wij onze biedingen uitbrengen zonder voorbehoud van financiering, heeft u volledige zekerheid dat uw woning (tijdig) verkocht zal raken. Ons bod staat vast en u weet direct wat u overhoudt zult houden aan de verkoop. Daarnaast is het bespreekbaar dat u nog enige tijd in de woning blijft wonen. Bijvoorbeeld als u nog moet wachten op de oplevering van uw nieuwe huis. Met een uitgestelde oplevering bent u dus verzekerd van de verkoop, terwijl u nog voor een periode kunt verblijven in uw huidige woning. Wilt u juist heel snel uw huis overdragen? Uiteraard is dat ook mogelijk. We kunnen snel schakelen, zodat u al binnen een week uw huis kunt verkopen in of nabij Tilburg.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!