Huis verkopen Twello

Uw huis in Twello goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Graag uw huis snel verkopen in Twello? Sons Real Estate ontneemt al uw zorgen bij de verkoop van uw huis..

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Twello?

Bent u van plan om uw woning in Twello, Terwolde, Teuge, Deventer, Wilp, of andere omliggende plaatsen te verkopen? Zoek dan niet verder dan Sons Real Estate. Als een nationaal opererende vastgoedmakelaar, staan wij klaar om uw huis direct te kopen. Het indienen van een aanvraag bij ons is volledig kosteloos en verplicht u tot niets. U kunt vertrouwen op een flexibel verkoopproces zonder verrassingen. Binnenkort ontvangt u van ons een aantrekkelijk bod voor uw woning, zonder financieringsvoorbehoud. Neem nu contact op om meer te weten te komen over uw opties.

Een soepele overgang

We streven naar een soepele en flexibele verkoopervaring. Omdat we direct kopen zonder tussenpersonen, kunnen we deze flexibiliteit bieden. Om de overgang naar uw nieuwe woning zo naadloos mogelijk te maken, heeft u inspraak in het vaststellen van de verkoopvoorwaarden. U kunt bijvoorbeeld zelf de overdrachtsdatum kiezen en zelfs uw huis in Twello terughuren na de verkoop. Bovendien vermijden we langdurige verkooptrajecten, hoge makelaars- en notariskosten, en andere onzekerheden. U ontvangt binnenkort een marktconform bod zonder financieringsvoorbehoud. Zo heeft u direct zekerheid en kunt u uw huis op een snelle en zorgeloze manier verkopen in Twello.

Uw woning in Twello waarderen

Bij ons komt elk type woning in aanmerking voor verkoop, ongeacht de staat van onderhoud. Of het nu gaat om een herenhuis, een boerderij, een rijtjeshuis, een tiny house, een vrijstaande woning of een appartement, wij kunnen u uitstekend van dienst zijn. Zelfs als uw woning renovatie nodig heeft, nemen wij dit voor onze rekening na de verkoop. Wij zorgen snel voor een taxateur om een afspraak te maken voor de opname van uw woning ter plaatse. De taxateur zal een grondige waardebepaling uitvoeren, waarbij onder andere gelet wordt op het afwerkingsniveau en de verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in de buurt. Als u direct uw huis wilt verkopen in Twello of de omgeving, aarzel dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen of ons online contactformulier in te vullen. Wij staan klaar om u te helpen.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!