Huis verkopen Heerenveen

Uw huis in Heerenveen goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Inwoner van het prachtige Heerenveen in de mooiste provincie van Nederland? Sons Real Estate is dan dé woningopkoper die u kunt betrekken bij de verkoop van uw huis. Via Sons Real Estate geen massa bezichtigingen en toch een goed bod op elk soort woning. Of het een prachtig landhuis, grachtenpand, villa of eengezinswoning is. Sons Real Estate koopt in potentie iedere woning.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Snel uw huis verkopen in Heerenveen?

Inwoner van het prachtige Heerenveen in de mooiste provincie van Nederland? Sons Real Estate is dan dé woningopkoper die u kunt betrekken bij de verkoop van uw huis. Via Sons Real Estate geen massa bezichtigingen en toch een goed bod op elk soort woning. Of het een prachtig landhuis, grachtenpand, villa of eengezinswoning is. Sons Real Estate koopt in iedere woning in elke staat direct voor eigen rekening. Meldt uw woning gratis aan voor een vrijblijvend bod en ontvang een waarde binnen een dag. Wilt u uw huis verkopen en woont u in Oudehaske, Wolvega, Joure of elders in de regio? Ook dan kunt u uiteraard bij ons terecht voor een vrijblijvend bod.

Wij verzorgen het verkooptraject 

Als u op zoek bent naar een zorgeloze manier om uw huis te verkopen in Heerenveen of omgeving, dan biedt een directe verkoop aan Sons Real Estate uitkomst. Vooral als u uw huis snel moet verkopen, is een traditionele makelaar vaak geen haalbare optie. De gemiddelde verkoopduur van een woning bedraagt ongeveer 16 weken, met de onzekerheid of de koper de financiering rond krijgt. Als u voor ons kiest, regelen wij het complete verkoopproces, vanaf het moment van aanvraag tot aan de notariële overdracht. Wij zijn flexibel met betrekking tot de verkoopvoorwaarden, waardoor u een soepele overgang naar uw nieuwe woning kunt verwachten.

Verkoop uw huis in Heerenveen in elke staat

Bij Sons Real Estate zijn we bereid om elk type woning te kopen, ongeacht de huidige staat ervan. De conditie van uw huis is voor ons minder van belang, omdat we beschikken over onze eigen bouwafdeling. Als er renovaties of verbouwingen nodig zijn na de verkoop, kunnen we deze zelf uitvoeren. We staan open voor de verkoop van alle soorten huizen, en onze taxateurs beginnen direct met de waardebepaling. We beoordelen de staat en afwerking, de locatie en vergelijken de vraag- en verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in uw buurt. Als u uw huis wilt verkopen en in Heerenveen woont, aarzel dan niet om vandaag nog een aanvraag in te dienen.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!