Huis verkopen Brakel Gld

Uw huis in Brakel Gld goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen in Brakel Gld Denkt u erover na om uw huis te verkopen in Brakel Gld of Vuren, Herwijnen, Zuilichem of elders? Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar en doet direct een bod op uw woning. Onze taxateurs kunnen al binnen een werkdag uw woning taxeren en als u akkoord gaat met ons bod, dan kan de verkoop al binnen een week rond zijn. Van rijtjeswoningen en boerderijen, tot de verkoop van appartementen en hoekhuizen. Sons Real Estate doet op elk soort woning een bod, ongeacht de staat of locatie.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Brakel Gld

Denkt u erover na om uw huis te verkopen in Brakel Gld of Vuren, Herwijnen, Zuilichem of elders? Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar en doet direct een bod op uw woning. Onze taxateurs kunnen al binnen een werkdag uw woning taxeren en als u akkoord gaat met ons bod, dan kan de verkoop al binnen een week rond zijn. Van rijtjeswoningen en boerderijen, tot de verkoop van appartementen en hoekhuizen. Sons Real Estate doet op elk soort woning een bod, ongeacht de staat of locatie.

Ongeacht de staat van uw woning direct een bod

Wat voor woning u ook wenst te verkopen in Brakel Gld. Bij Sons Real Estate ontvangt u direct een vrijblijvend bod. Als landelijk actieve vastgoedkoper zijn we geïnteresseerd in elk soort woonvastgoed. Van rijtjeswoningen, appartementen of vrijstaande huizen, tot de verkoop van boerderijen, villa’s en landhuizen. Wij doen direct een bod. De staat van uw woning is minder van belang. Zo is het mogelijk een verouderde woning aan te bieden, maar ook op een gerenoveerde woning doen wij direct een bod zonder voorbehoud.

Uw woning in Brakel Gld snel verkopen

Ten opzichte van een regulier verkooptraject via de makelaar, verloopt een verkoop via ons vele malen sneller. Er is immers geen tussenkomst van derden, we kopen uw woning direct voor eigen rekening. In de meeste gevallen is de verkoop van uw woning in Brakel Gld al binnen een week rond en bent u verzekerd van een snelle afwikkelingen. Zo kunt u uw woning direct aan ons overdragen, maar is een uitgestelde oplevering ook mogelijk. Voordeel is tevens dat u geen reguliere bijkomende kostenposten heeft zoals makelaars- of notariskosten. U kunt uw huis geheel kosteloos verkopen in Brakel Gld, als u kiest voor een directe verkoop aan Sons Real Estate. Laat uw gegevens achter of neem direct telefonisch contact op.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!