Huis verkopen Heerde

Uw huis in Heerde goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Heerde zonder verkoopstress en hoge verkoopkosten? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Snel uw huis verkopen in Heerde?

Wilt u een huis verkopen in of nabij Heerde? Sons Real Estate is een vastgoedbedrijf die diverse woningen direct voor eigen risico opkoopt. We bieden huiseigenaren dan ook een snel verkooptraject, zonder onzekerheden. Een aanvraag voor een vrijblijvend bod op uw woning is kosteloos en binnen één werkdag mogelijk. Daarnaast garanderen we een soepel verkooptraject, waarbij u kunt rekenen op flexibiliteit. Uw huis verkopen in Heerde of in Epe, Wapenveld, Wijhe of elders in de regio? Vraag dan een vrijblijvend bod aan via ons contactformulier.

Een zeker en snel verkooptraject via Sons Real Estate

Bij Sons Real Estate kunt u terecht voor een zowel vlotte als zekere verkoop van uw woning in Heerde. Als vastgoed opkoper garanderen we directe zekerheid door een bod zonder enig voorbehoud te doen. Er is geen sprake van financieringsvoorbehoud, aangezien wij uw woning direct voor eigen rekening kopen. De staat van uw woning is minder van belang. Zo is het mogelijk om uw woning in een verouderde staat aan te bieden, maar ook als u woning een nieuwbouwwoning betreft, kunt u bij ons terecht. Daarnaast bieden we zekerheid door onze flexibele voorwaarden. Zo is het mogelijk om naar wens de overdrachtsdatum in te vullen en is het mogelijk om overbodige inboedel te laten staan. Op die manier kunt u in alle rust uw huis verkopen in Heerde.

Waardebepaling opstellen van uw woning in Heerde

Kiest u voor een aanvraag via Sons Real Estate voor een vrijblijvend bod op uw woning in Heerde? Afhankelijk van het soort woning, het afwerkingsniveau en de onderhoudsstaat wordt de waarde van uw woning al snel bepaald. Daarnaast kijken we naar vergelijkbare woningen in uw wijk of in de regio, om zo een goede indicatie te krijgen van de vraag- en verkoopprijs. Ook als u uw woning in een gedateerde staat wilt verkopen, maar wel renovaties en/of verbouwingen heeft gedaan, dan nemen we deze kosten mee in de berekening. We maken daarom ook graag een afspraak voor een opname op locatie. Laat uw gegevens achter middels het contactformulier of neem tijdens werkdagen telefonisch contact op.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!