Huis verkopen Garderen

Uw huis in Garderen goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Wij brengen binnen 24 uur een competitief bod uit op uw huis. U kunt op deze manier zorgeloos uw huis verkopen en rustig achter over leunen. Zo hoeft u niet snel op zoek te gaan naar een nieuw huis maar kunt u op gemak in de woning blijven tot u uw nieuwe woning kunt betrekken.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Garderen? 

Bent u van plan uw huis te verkopen in Garderen of in de omliggende steden zoals Uddel, Putten, Kootwijk, of Stroe? Sons Real Estate is een nationaal opererende vastgoedopkoper en staat klaar om een bod uit te brengen op uw woning. Of uw huis nu in goede staat verkeert, een renovatie nodig heeft, groot of klein is, bij ons bent u verzekerd van een eerlijke marktprijs. Sons Real Estate garandeert een flexibele en stressvrije verkoop.

Stressvrij uw huis verkopen in Garderen

Wilt u uw huis in Garderen of nabijgelegen plaatsen verkopen? Sons Real Estate is uw partner in vastgoed en doet graag een bod op uw woning. Wij kopen alle soorten huizen voor onze eigen portefeuille, wat betekent dat u kunt rekenen op een snelle verkoop zonder de gebruikelijke onzekerheden. Er zijn geen financieringsclausules en geen ingewikkelde bouwkundige inspecties nodig. Door voor Sons Real Estate te kiezen, krijgt u direct zekerheid. Wij kopen uw woning met onze eigen middelen en passen ons aan uw verkoopvoorwaarden aan. U heeft volledige controle over de overdrachtsdatum en diverse opties, zodat u verzekerd bent van een soepele verkoop.

De waarde van uw woning in Garderen

Om de waarde van uw woning in Garderen vast te stellen, voeren we een grondige taxatie uit op basis van de verstrekte informatie. Daarnaast beoordelen we uw huis ter plaatse. We kijken naar het type, de grootte, de locatie, de onderhoudsstaat en de afwerking van uw woning. Eventuele uitbreidingen, zoals een serre of dakkapel, worden ook meegenomen in de waardebepaling. Bij Sons Real Estate bent u altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs voor uw woning. Als u overweegt uw huis te verkopen en in Garderen of de nabije omgeving woont, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!