Huis verkopen Almen

Uw huis in Almen goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Almen of elders in de regio? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet graag een vrijblijvend bod op uw huis. Een aanvraag is geheel gratis en verplicht u tot niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Almen

Snel uw huis verkopen in Almen, Eefde, Lochem, Zutphen of omgeving? Sons Real Estate doet graag een marktconform bod op uw woning. Als vastgoedmaatschappij kopen wij – zonder tussenkomst van derden – woningen voor eigen rekening. U gaat bij ons een flexibel en vlot verkooptraject tegemoet. Een bod op uw woning is zonder voorbehoud van financiering en we brengen geen andere makelaarskosten of notariskosten in rekening. Voor elk type woning kunt u contact met ons opnemen.

Een waardebepaling voor elk soort woning

Of u nou een villa, boerderij, appartement, vrijstaand huis, tiny house of tussenwoning van plan bent te verkopen, voor ons is zowel het type woning als de onderhoudsstaat niet van belang. Als uw huis onlangs is gerenoveerd, is dat natuurlijk voordelig. Maar wanneer dat niet het geval is, is dat voor ons geen enkel probleem. Wij beschikken immers over een eigen bouwdienst waarmee we na de verkoop voor een eventuele renovatie kunnen zorgen. Om een goed bod te kunnen uitbrengen, voeren we eerst een nauwkeurige waardebepaling uit. Dankzij de uitgebreide marktkennis en ervaring van onze taxateurs zal de taxatie vlug, maar zorgvuldig kunnen worden uitgevoerd. Hierbij worden factoren zoals de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau in ogenschouw genomen.

Flexibele voorwaarden

Omdat er geen derde partij tussenkomt en we woningen voor eigen rekening opkopen, brengt een verkooptraject bij Sons Real Estate veel voordelen met zich mee. U kunt namelijk kiezen voor een uitgestelde oplevering. Daarbij is het mogelijk om de overdrachtsdatum vast te stellen op basis van uw wensen. Dit is een uitkomst wanneer u de behoefte heeft aan een zo soepel mogelijke overgang naar uw nieuwe woonplek. U heeft ook de mogelijkheid om het huis na de verkoop terug te huren. Mocht u nieuwsgierig zijn, wij informeren u graag over de voordelen die wij u nog meer kunnen bieden. Direct uw huis verkopen in of nabij Almen aan een opkoper? U kunt ons telefonisch bereiken of uw gegevens bij ons achterlaten via het online contactformulier.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!