Huis verkopen Zwolle

Uw huis in Zwolle goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Graag uw huis snel verkopen in Zwolle? Sons Real Estate ontneemt al uw zorgen bij de verkoop van uw huis..

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Zwolle

Snel en met zekerheid uw huis verkopen in Zwolle of in Hattem, Zalk, Wezep of elders in de regio? Geen zin in een langdurig verkooptraject en de daarbij horende verkoopstress? Sons Real Estate is de vastgoedmakelaar die diverse woningen direct voor eigen rekening koopt. Zo ontvangt u bij ons direct een vrijblijvend bod zonder voorbehoud en kunt u rekenen op een zorgeloos verkooptraject van aanvraag tot overdracht bij de notaris. Dien vandaag nog een aanvraag in voor een vrijblijvende waardebepaling en ontvang binnen één werkdag een uitstekend bod.

Landelijk actief

Als u benieuwd bent naar de waarde van uw huis in of nabij Zwolle, dan kunt u bij Sons Real Estate terecht voor een vrijblijvende waardebepaling op locatie. U kunt dus in heel Zwolle uw huis verkopen, wij ontvangen bijvoorbeeld veel aanvragen uit de wijken; Assendorp, Wipstrik, Assendorp, Stadshagen, Westenholte en centrum. Maar ook buiten deze wijken kunt u bij ons terecht voor de verkoop van uw huis. Na het doen van een aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een reactie op uw aanvraag. Wij kunnen eerst een indicatief voorstel op uw huis uitbrengen. Vindt u het indicatief voorstel interessant, dan komen we langs voor het uitbrengen voor een definitief voorstel.

Uitstekend bod binnen een werkdag

Om een definitief bod uit te kunnen brengen dienen wij de woning te bezichtigen om de staat van onderhoud te bekijken. De eerste stap is dat wij dan vrijblijvend bij u langskomen en na of tijdens een bezoek aan uw huis starten wij in overleg met een waardebepaling. De officiële waardebepaling van uw huis maken wij aan de hand van de locatie, staat van onderhoud en keuring van het huis zelf. Daarna volgt er binnen 24 uur een vrijblijvend bod.

Zo voorkomt u dus een langdurig en slepend verkoopproces en bent u verzekerd van een snelle en soepele verkoop zonder bezichtigingen en foto’s van uw huis op het internet. Wij komen slechts eenmalig langs en u ontvangt vervolgens direct een vrijblijvend bod zonder voorbehoud. Vervolgens kunnen we indien gewenst al binnen één week bij de notaris zitten. Zo kunt u dus op een snelle manier uw huis verkopen in Zwolle of omgeving. Neem contact op door uw gegevens achter te laten via het online contactformulier of bel ons direct tijdens kantooruren.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!