Huis verkopen Zwolle

Uw huis in Zwolle goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Graag uw huis snel verkopen in Castricum? Sons Real Estate ontneemt al uw zorgen bij de verkoop van uw huis..

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen Zwolle

Snel en met zekerheid uw woning verkopen in Zwolle? Geen zin in een langdurig verkooptraject en de daarbij horende verkoopstress? Sons Real Estate is de vastgoedmakelaar die ook zelf woningen aankoopt. U kunt uw woning in Zwolle dus direct verkopen zonder de daarbij horende makelaarskosten.

Wilt u weten wat uw huis waard is in Zwolle? Ontvang dan geheel gratis en vrijblijvend een bod op uw huis van Sons Real Estate

Kun je in heel Zwolle je huis verkopen?

Ja, wij zijn actief in heel Zwolle. U kunt dus in heel Zwolle uw huis verkopen, wij ontvangen bijvoorbeeld veel aanvragen uit de wijken; Assendorp, Wipstrik, Assendorp, Stadshagen, Westenholte en centrum. Maar ook buiten deze wijken en in plaatsen buiten Zwolle, zoals Hattem, Wezep, Dalfsen, Hasselt en Kampen kunt u bij ons terecht voor het verkopen van uw huis

Verkoop snel uw woning in Zwolle

Na het doen van een aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een reactie op uw aanvraag. Wij kunnen eerst een indicatief voorstel op uw huis uitbrengen. Vindt u het indicatief voorstel interessant, dan komen we langs voor het uitbrengen voor een definitief voorstel. Om een definitief bod uit te kunnen brengen dienen wij de woning te bezichtigen om de staat van onderhoud te bekijken. De eerste stap is dat wij dan vrijblijvend bij u langskomen en na of tijdens een bezoek aan uw huis starten wij in overleg met een waardebepaling. De officiële waardebepaling van uw huis maken wij aan de hand van de locatie, staat van onderhoud en keuring van het huis zelf. Daarna volgt er binnen 24 uur een vrijblijvend bod.

Zo voorkomt u dus een langdurig en slepend verkoopproces en bent u verzekerd van een snelle en soepele verkoop zonder bezichtigingen en foto’s van uw huis op het internet. Wij komen slechts eenmalig langs en u ontvangt vervolgens direct een vrijblijvend bod. Vervolgens kunnen we indien gewenst al binnen één week bij de notaris zitten voor de overdracht. 

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Huis in Zwolle snel verkopen 

Wilt u weten wat uw woning waard is en uw woning op de aller snelste manier verkopen zonder zorgen? Sons Real Estate kan uw woning in Zwolle dus snel opkopen Binnen 24 uur brengen wij een bod uit op uw woning. Het bod dat wij uitbrengen is altijd zonder financieringsvoorbehoud.  Zo bent u niet in afwachting van de financiering van de koper! Zodra u akkoord gaat met ons bod, kan de notaris direct starten met het opstellen van de koopovereenkomst. Vervolgens maken wij een afspraak met u bij de notaris en uw huis is definitief verkocht. Via deze manier kunt u uw huis snel en zonder zorgen verkopen en heeft u direct het geld op uw rekening.

Wat is het verschil met het verkopen van uw woning via verkoopmakelaar?

 • U ontvangt binnen enkele dagen gratis een vrijblijvend bod
 • Uw huis kan binnen een week zijn verkocht
 • U heeft volledige zekerheid over de verkoop van uw woning
 • Geen risico dat u woning meer dan 6 maanden op Funda blijft staan
 • U hoeft geen bezichtigingen te doen
 • Uw woning zal niet op Funda worden geplaatst

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitsekende begleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!