Huis verkopen Drenthe

Uw huis in Drenthe goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen Drenthe? Snel uw huis verkopen zonder verkoopstress en onzekerheid? Sons Real Estate is de makelaar die zelf woningen aankoopt. Zo kunt u uw huis direct aan ons verkopen zonder een langdurig en kostbaar verkooptraject te hoeven aangaan.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Drenthe

Bent u op zoek naar een snelle en zorgeloze manier om uw huis in Drenthe te verkopen? Sons Real Estate, een landelijk actieve vastgoedorganisatie, staat klaar om direct een bod op uw woning uit te brengen. Het maakt niet uit in welke staat uw huis verkeert of welk type woning het is; u kunt rekenen op het beste bod en de gunstigste verkoopvoorwaarden. Dien vandaag nog een aanvraag in en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvend bod. Of u in de buurt van Emmen, Assen of Hoogeveen woont. Sons Real Estate biedt op alle huizen in Provincie Drente.

Taxatie van uw woning in Drenthe

Als u snel uw huis in Drenthe wilt verkopen, bent u bij Sons Real Estate aan het juiste adres. Onze aanvraagprocedure is eenvoudig en volledig kosteloos. Een van onze professionele taxateurs zal direct aan de slag gaan met het bepalen van de waarde van uw woning. Daarnaast plannen we graag een afspraak voor een inspectie, zodat we uw huis in Zuidveld nauwkeurig kunnen taxeren. Hoewel het type huis en de onderhoudsstaat de belangrijkste factoren zijn die de waarde beïnvloeden, nemen we ook vergelijkbare verkochte woningen in uw buurt of regio in overweging. Wat voor type huis u ook wilt verkopen, u bent verzekerd van het beste bod op de markt. Als u akkoord gaat, zorgen we voor het volledige verkooptraject tot aan de overdracht bij de notaris.

Geen verkoopstress of onzekerheid

Als u ons bod accepteert, bent u verzekerd van een flexibele en zorgeloze verkoop zonder enige vorm van stress of onzekerheid. Sons Real Estate koopt uw woning direct met eigen middelen, wat betekent dat er geen voorbehouden zijn. Ongeacht het type huis dat u in Zuidveld wilt verkopen, bieden wij directe zekerheid. We zijn ook flexibel wat betreft de overdrachtsdatum en andere verkoopvoorwaarden. U kunt zelfs uw inboedel achterlaten. Bovendien bieden we opties zoals terugverhuur en de mogelijkheid om een voorschot te ontvangen op de verkoopsom, zodat u dit bedrag kunt gebruiken voor een nieuwe woning. Sons Real Estate staat klaar om aan uw behoeften te voldoen en u op een zorgeloze manier te helpen, zodat u uw huis stressvrij kunt verkopen in Drenthe. Laat uw gegevens achter voor meer informatie of bel ons direct tijdens kantooruren.

Plaatsen in Drenthe

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!