Huis verkopen Dronten

Uw huis in Dronten goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Dronten zonder makelaars- of notariskosten? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Dronten of omstreken?

Overweegt u uw huis te verkopen in of rond Dronten? U kunt direct een bod krijgen van opkopende makelaar Sons Real Estate. Wij kunnen al binnen één werkdag een waardebepaling opstellen en een marktconform bod op uw woning doen. Daarbij maakt het niet uit welk type woning u wilt verkopen. We zorgen in alle gevallen voor een zorgeloos verkooptraject, waarbij u de tijd en ruimte krijgt om op zoek te gaan naar een vervangende woning. Ook als u in Biddinghuizen, Swifterbant of Lelystad een huis wilt verkopen, kunt u geheel kosteloos een aanvraag doen bij Sons Real Estate.

De werkwijze van de opkopende vastgoedmakelaar

Sons Real Estate bepaalt de waarde van uw woning op basis van diverse factoren. Zo bepalen we de waarde van uw huis in Dronten op basis van de onderhoudsstaat en de locatie, maar bekijken we ook het afwerkingsniveau van uw woning en nemen verbouwingen zoals een aanbouw, dakkapel, serre of nokverhoging mee in de berekening. Er zal altijd een fysieke opname plaatsvinden, waarbij we daarna een definitief aanbod uitbrengen op uw woning. Ons bod is volledig vrij van financiering en daarmee ook zonder enig voorbehoud. Zo zijn er geen onzekerheden en weet u precies wat u kunt ontvangen voor uw woning.

Zeer flexibele verkoopvoorwaarden en geen verkoopkosten 

Als u kiest voor een directe verkoop aan Sons Real Estate, dan kunt u rekenen op veel flexibiliteit. Zo is het mogelijk om uw woning zowel direct als uitgestelde op te leveren. U kunt dus in de tussentijd, indien wenselijk, op zoek gaan naar een vervangende woning. Ook is het mogelijk om inboedel zoals kasten, bedden of andere zwaar meubilair te laten staan in uw huidige woning. In sommige gevallen wilt u volledig nieuwe inboedel en u kunt er dan voor kiezen om de inboedel achter te laten. Voor onze diensten betaalt u geen enkele makelaarskosten zoals een courtage of andere provisie. Ook nemen wij de notariskosten bij de overdracht voor eigen rekening. Als u uw huis snel wilt verkopen in Dronten of omgeving, dan is vastgoedmakelaar Sons Real Estate de aangewezen partij. Neem contact op of laat uw gegevens achter middels het formulier op de website.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!