Huis verkopen Doorwerth

Uw huis in Doorwerth goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in of nabij Doorwerth? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet graag vrijblijvend een bod op uw huis. Een aanvraag is eenvoudig, geheel kosteloos en verplicht u tot niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Doorwerth

Overweegt u om uw huis te verkopen in Doorwerth, en ontvangt u graag snel een goed bod? Kies in dat geval voor een directe verkoop aan Sons Real Estate. Wij bieden u een verkoop zonder onzekerheden of makelaarskosten. We kunnen de woning met eigen vermogen kopen, waardoor het verkoopproces snel is afgerond. Maar ook zijn we zeer flexibel en is een uitgestelde verkoop mogelijk. Wij brengen graag een marktconform bod op uw woning uit. Wilt u elders in de regio een huis verkopen, zoals in Heteren, Driel of Oosterbeek? Ook dan kunt u gerust contact met ons opnemen voor een vrijblijvend bod.

Een snelle waardebepaling en een goed bod

Kiest u ervoor om uw huis te verkopen in Doorwerth en neemt u contact met ons op? Dan komen wij graag langs voor een waardebepaling. Wij kopen landhuizen, rijtjeshuizen, studio’s en zelfs riante villa’s. Zelfs als sprake is van achterstallig onderhoud brengen wij een goed bod uit. Onze taxateurs kunnen de woningwaarde vaststellen op basis van onder meer het afwerkingsniveau en de onderhoudsstaat. Daarnaast nemen wij ook de lokale huizenprijzen in acht en houden we bij het uitbrengen van een bod rekening met recente verbouwingen. Na de waardebepaling brengen wij een bod op de woning uit. Gaat u akkoord, dan heeft u de verkoop snel achter de rug.

Geen makelaarskosten en een zorgeloos proces

Besluit u om uw woning in Doorwerth aan ons te verkopen? Dan is er van verkoopkosten helemaal geen sprake, omdat wij de woning rechtstreeks van u overnemen. We financieren de woning zelf, waardoor het verkoopbedrag al snel op uw rekening staat. Ontvangt u graag een voorschot? Dan is ook dat een optie. Daarnaast zijn we zeer flexibel wat de overdrachtsdatum betreft en kunt u inboedel waar u niets meer aan heeft achterlaten. De woning op een later moment terughuren? Ook dat is in veel gevallen mogelijk. Wilt u zeker zijn van een zorgeloze verkoop? Vul dan ons aanvraagformulier in.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!