Huis verkopen Eerbeek

Uw huis in Eerbeek goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Eerbeek zonder verkoopstress of onzekerheden? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Met zekerheid uw huis verkopen in Eerbeek

Overweegt u een huis te verkopen in Eerbeek of omstreken? Sons Real Estate is een vastgoedbedrijf waaraan u direct elk soort woning kunt verkopen. We kopen uw woning, ongeachte de staat of locatie voor eigen rekening. Ons bod is dan ook zonder enig voorbehoud. Op die manier weet u direct wat u gegarandeerd kan ontvangen. Wilt u een huis verkopen in Eerbeek of in Loenen, Hall of Dieren, dan kunt u direct een vrijblijvend bod ontvangen van Sons Real Estate.

Direct zekerheid met een verkoop aan de vastgoedmakelaar

Als u graag uw woning in Eerbeek wilt verkopen, dan kunt u een makelaar inschakelen. Ook is het mogelijk om uw huis direct te verkopen aan een opkoper. Sons Real Estate is een vastgoed opkoper die diverse huizen voor eigen rekening aankoopt. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van rijtjeswoningen, appartementen, vrijstaande huizen en hoekhuizen, maar ook op complete boerderijen, villa’s of landhuizen doen wij graag een bod. De staat van uw woning is minder van belang. Uw woning kunt u dus in een verouderde staat aanbieden, maar ook in een gerenoveerde of nieuwbouwstaat. Na een snelle waardebepaling, zorgen we voor een definitief bod, zonder enig voorbehoud.

Een flexibele verkoop zonder enige verkoopkosten

Bij Sons Real Estate bent u in alle gevallen verzekerd van een flexibele verkoop. Als landelijk actieve vastgoed opkoper kunnen wij u in veel zaken tegemoet komen. Zo kunt u bijvoorbeeld de verhuisdatum bepalen. U loopt dan niet het risico om met twee huizen te zitten en u kunt dan in alle rust op zoek gaan naar een vervangende woning. Uw woning in Eerbeek kunt u dus zowel direct als uitgesteld opleveren. Daarnaast zijn we ook flexibel in het laten staan van inboedel. Zeker als u snel over wilt naar uw nieuwe woning, dan is het mogelijk om overbodige inboedel te laten staan. Voordeel is tevens dat u geen enkele kosten betaalt voor een directe verkoop. Er is dus geen sprake van een courtage, vast tarief of notariskosten. Wilt u weten welk bod wij kunnen doen op uw woning in Eerbeek? Neem dan contact met Sons Real Estate.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!