Huis verkopen Hoogeveen

Uw huis in Hoogeveen goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Hoogeveen? Sons Real Estate is de vastgoedmakelaar waaraan u uw woning direct kunt verkopen. Ontvang eerst een vrijblijvend aanbod, zonder enige verplichtingen.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Hoogeveen

Uw huis op korte termijn verkopen in Hoogeveen? U kunt direct een marktconform bod krijgen van vastgoedmakelaar Sons Real Estate. Als u genoodzaakt bent uw woning op korte termijn te verkopen of als u tot op heden nog geen koper hebt kunnen vinden, dan kunt u bij Sons Real Estate terecht voor een vlot verkooptraject, waarbij het proces veelal wordt ontzorgd. Zo is het mogelijk uw woning al binnen één week te verkopen, waarbij u de verhuisdatum zelf kunt bepalen. Als opkopende vastgoedmakelaar zijn we landelijk actief. Ook als u dus een huis wilt verkopen in Zuidwolde, Meppel, Beilen of andere plaatsen in de regio, kunt u vrijblijvend een bod ontvangen.

Een directe verkoop aan makelaar Sons Real Estate

In sommige gevallen wilt u uw woning op zeer korte termijn verkopen. Daar kunnen verschillende redenen voor zijn. U kunt er dan voor kiezen om uw woning direct te verkopen aan de makelaar. Sons Real Estate is een opkopende makelaar en is geïnteresseerd in elk type woning. Zo is het mogelijk om uw appartement of vrijstaand huis aan te bieden, maar ook op complete villa’s, boerderijen, bungalows of rijtjeswoningen doen wij een bod. Uw woning is vlot getaxeerd op basis van diverse factoren zoals onderhoudsstaat, renovaties, locatie en vergelijkbare woningen. Zo zorgen we altijd voor een fysieke opname en bent u verzekerd van een soepele verkoop.

Veel flexibiliteit zonder enige kosten

Als u uw huis wilt verkopen in Hoogeveen, dan kunt u bij Sons Real Estate terecht voor een vlotte verkoop. Omdat u kiest voor een directe verkoop aan een vastgoedmakelaar, profiteert u van veel flexibiliteit omtrent de verkoopvoorwaarden. Zo is het mogelijk om uw zware inboedel zoals kasten of bedden te laten staan in uw huidige woning en kunt de overdrachtsdatum zelf bepalen. Aangezien wij direct een bod doen op uw woning, zonder tussenkomst van derden is er geen sprake van makelaarskosten zoals een courtage of een vast tarief. Ook nemen wij de notariskosten bij de overdracht voor rekening. Zo kunt u al gauw duizenden euro’s besparen ten opzichte van een regulier verkooptraject. Neem contact op met Sons Real Estate voor meer informatie.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!