Huis verkopen Ede

Uw huis in Ede goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Sons Real Estate koopt alle soorten woningen op in Ede of in een van de nabijgelegen plaatsen Veenendaal, Bennekom, Wageningen, Barneveld of Renkum. Sons Real Estate is zeer actief in de gehele regio en u kunt u huis in veel gevallen binnen een week via Sons Real Estate hebben verkocht.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Ede?

Op zoek naar een vlotte en stressvrije manier om uw huis te verkopen in Ede of omliggende steden zoals Bennekom, Lunteren, Veenendaal, of Wageningen? Zoek niet verder! Sons Real Estate staat klaar om u te helpen. Als een gerenommeerde vastgoedonderneming met landelijke dekking, bieden wij directe aankoopopties voor allerlei soorten woningen. Ons bod is zonder voorbehoud en zonder tussenpersonen. Laat uw gegevens achter. Uw aanvraag is volledig kosteloos en verplicht u tot niets.

Een vlot verkoopproces van aanvraag tot afhandeling

Ons verkoopproces begint met uw aanvraag, een stap die u geen cent kost en waar geen verplichtingen aan verbonden zijn. Op korte termijn kunt u een uitstekend bod verwachten voor uw huis in Ede. Ons bod is vrij van enig financieringsvoorbehoud, wat betekent dat u meteen weet waar u aan toe bent. Daarna nemen we de taxatie ter hand, uitgevoerd door een van onze ervaren taxateurs. Onze beoordeling is zorgvuldig en snel, waarbij we letten op zaken als de afwerking en de staat van onderhoud van uw woning. Na de taxatie ontvangt u ons bod. Als u akkoord gaat met ons voorstel, zorgen wij ervoor dat het verdere proces soepel verloopt.

De voordelen van een directe verkoop aan Sons Real Estate

Bij Sons Real Estate geniet u van verschillende financiële voordelen tijdens het verkooptraject. U hoeft bijvoorbeeld geen hoge makelaarskosten te betalen, en ook de notariskosten nemen wij voor onze rekening. Ons doel is u zoveel mogelijk te ontzorgen. Bovendien bieden wij de optie om uw huis na de verkoop terug te huren, wat voor u financieel gunstig kan zijn. Daarnaast hebt u de vrijheid om de overdrachtsdatum naar uw eigen voorkeur vast te stellen. Flexibiliteit en een zorgeloos verkooptraject staan bij ons voorop. Als u overweegt uw huis te verkopen in Ede of de omliggende gebieden te verkopen, aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen. U kunt ons online contactformulier invullen, maar we zijn ook telefonisch bereikbaar voor een afspraak op locatie.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!